ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Στο Κατάρ επιτρέπονται οι GAY, αλλά οι γυναίκες…Μπούρκα!

Θαυμάστε κάτι..."ανθρωπιστές"! που κάνουν σαν να μην υπάρχουν οι γυναίκες!

Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα μπορούν να κρατιούνται ανοιχτά στα χέρια, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022, παρά το γεγονός ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι παράνομες.

Αυτά μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με το φετινό Μουντιάλ του Κατάρ να έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις πριν καν ξεκινήσει, κυρίως λόγω των ισλαμικών νόμων-εθίμων.

Η FIFA πραγματοποίησε μυστικές συναντήσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ και το έπεισε να σταματήσει αστυνομικούς του Τμήματος Προληπτικής Ασφάλειας να συλλαμβάνουν ομοφυλόφιλους υποστηρικτές στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρά τη νέα εξέλιξη, διεθνείς οργανώσεις εκφράζουν φόβους ότι μόλις τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα άτομα LGBTQ+ στη χώρα που απολαμβάνουν την προσωρινή ελευθερία θα τιμωρηθούν ούτως ή άλλως.

Την ίδια ώρα όμως που όλος ο αθλητικός-παραγοντικός-δημοσιογραφικός κόσμος ανά τον πλανήτη αποθεώνει τις “φιλελεύθερες” μεταρρυθμίσεις του Κατάρ, ΞΕΧΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τη θέση της γυναίκας που όχι μόνο αποκλείεται από τα γήπεδα του Μουντιάλ (αυτό είναι το λιγότερο), αλλά είναι υποχρεωμένη να ζει μία βασανιστική ζωή στο περιθώριο κάτω από τις προσταγές του Ισλάμ.

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί