Υπό κατάρρευση οι ΗΠΑ! Αυξάνονται ραγδαία οι πεινασμένοι! VIRAL έγινε το ΒΙΝΤΕΟ

Το «αμερικανικό όνειρο» εξατμίζεται για πάντα...

Σε ραγδαία άνοδο της πείνας έχουν οδηγήσει στις ΗΠΑ οι όλο και πιο απάνθρωπες πολιτικές τις οποίες προωθούν μερίδα του πολιτικού συστήματος μετά την πανδημία και η αχαλίνωτη απληστία των διεθνιστικών ελίτ της χώρα που ελέγχουν τον πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Η Εθνική Εκθεση Ερευνας Πείνας 2023 της Hunger Free America (HFA) αποκάλυψε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι ο αριθμός των Αμερικανών χωρίς αρκετό φαγητό σε μια περίοδο επτά ημερών ήταν στο δίμηνο του φετινού Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 40% υψηλότερος από ό,τι στο αντίστοιχο δίμηνο του 2021!

Ο αριθμός Αμερικανών που δεν είχε αρκετό φαγητό αυξήθηκε συγκεκριμένα από 19,7 εκατομμύρια σε 27,8 εκατομμύρια, ενώ δεν αποκλείεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος!!!

Viral γίνεται το βίντεο μιας νοσοκόμας και μιας μητέρας σχετικά με τον οικονομικό της αγώνα υπό τις πολιτικές του Τζο Μπάιντεν!

Όπως είπε:

«Αισθάνομαι ότι ο σύζυγός μου και εγώ τα κάνουμε όλα σωστά. Και οι δύο έχουμε καλές δουλειές. Είμαι εγγεγραμμένος νοσηλευτής, εργάζομαι με πλήρη απασχόληση, αυτός εργάζεται πλήρες ωράριο.

Την περασμένη Παρασκευή πληρώσαμε το στεγαστικό δάνειο, αγοράσαμε μερικά είδη παντοπωλείου, βάλαμε βενζίνη στο αυτοκίνητο και παιδιά, είναι Τρίτη και έχουμε περίπου 200-300 δολάρια για να αντέξουμε μέχρι την επόμενη Παρασκευή».

Και συνέχισε, δηλώνοντας απογοητευμένη από την εξέλιξη του λεγόμενου «αμερικανικού ονείρου»:

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι πολύ αγχωμένη!

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και δεν θα χρειαζόταν να ελέγξω τον τραπεζικό μου λογαριασμό αν τα παιδιά μου πουν, ‘Μαμά, μπορούμε να πάμε σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο’;

Νόμιζα ότι θα νιώθουμε άνετα, αλλά δεν είμαστε καθόλου. Μεγαλώνοντας μας είπαν: ‘Πήγαινε στο κολέγιο, πάρε πτυχίο, δούλεψε για να συντηρήσεις την οικογένειά σου’. Εδώ είμαστε. Αυτό έγινε, τώρα τι;».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί