«Υπήρχαν περίοδοι που το CO2 ήταν το 1300% του σημερινού και είχαμε πολύ πιο κρύο»!!! vid

Μετανιωμένος πρώην υπέρμαχος της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης σοκάρει...

Ο εκτελεστικός διευθυντής του International Climate Science Coalition Tom Harris συζητά πώς ήταν κάποτε ένας συναγερμός για το κλίμα, αλλά τώρα το βλέπει ως μία μεγάλη απάτη!

Μιλώντας στο Fox News, ο πρώην…ενεργός οικολόγος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καμία κλιματική κρίση προκαλώντας “εγκεφαλικά” στους πρώην…”συντρόφους” του.

Αναλυτικότερα:

«Το αληθινά βασικό θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κλιματική κρίση!! ήμουν μηχανικός αεροδιαστημικής και έδινα ομιλίες και έγραφα άρθρα».

Όταν μάλιστα αφηγήθηκε μία εμπειρία του με έναν καθηγητή γεωλογίας που τον είχε αμφισβητήσει παλαιότερα -όταν δηλαδή ήταν ένθερμος υποστηριχτής της θεωρίας του φαινομένου του θερμοκηπίου- τον είχε αποκαλέσει “αρνητή της κλιματικής αλλαγής”.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Με κάλεσε στο εργαστήριό του και μου έδειξε τη γεωλογική ιστορία που ανακαλύπτουν αυτός και άλλοι συνάδελφοί του και δεν βρήκαν καμία συσχέτιση μεταξύ του διοξειδίου του άνθρακα και της θερμοκρασίας της γης σε περιόδους που το CO2 ήταν το 1300% του σημερινού και ήμασταν κολλημένοι σε πολύ κρύες συνθήκες!! Έτσι άρχισα να αναρωτιέμαι “ίσως έχει δίκιο”. Με εξέθεσε σε πολλούς ανθρώπους που στην πραγματικότητα που έδειξαν ότι υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες (που διαφωνούν με το αφήγημα)»:

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί