«Υπερβόμβα»!!! Μικροτσίπ κάτω από το δέρμα εντοπίζει τον κορωνοϊό! Μπορεί να αντικαταστήσει τα self test στα σχολεία και παντού, vid

Από την DARPA με «αγάπη»! Η έρευνα γινόταν σε μυστικό εργαστήριο...

Όλοι έγιναν σήμερα μάρτυρες της εκπαίδευσης των παιδιών στην Ελλάδα, μέσω των self-tests, προκειμένου να δείχνουν κάτι, για να μπουν στο μάθημα, αφού πρώτα σκαναριστούν στο μέτωπο για… θερμομέτρηση.

Υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι λένε πως η έγγραφη βεβαίωση, στην οποία γράφουν τα παιδιά το αποτέλεσμα του τεστ, δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, καθώς πολλοί, ενδεχομένως γράφουν ψέματα (σε σχέση με το τεστ).

Την «λύση» έρχεται να δώσει το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η περιβόητη DARPA. Μια «λύση», η οποία θα ταράξει τα πανελλήνια και τα παγκόσμια νερά, καθώς ισχυρίζεται πως μπορεί να «τερματίσει την πανδημία για πάντα»

Ειδικότερα, επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου ανέπτυξαν ένα μικροτσίπ, το οποίο ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα, αλλά και ένα φίλτρο που εξάγει, όπως ισχυρίζονται, τον ιό από το αίμα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδεται από την Dαιly Mail και την εκπομπή «60 Minutes» του CBS, η ομάδα του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) δουλεύει μυστικά, εδώ και χρόνια, σε ένα μυστικό εργαστήριο, και με αφορμή την πρόληψη των επιδημιών, φέρεται να έχει στα χέρια της ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα, ώστε να ανιχνεύει τη μόλυνση από τον κορωνοϊό και έτσι, προφανώς, να μην χρειάζονται selft-tests και όλα αυτά τα κουραστικά μέτρα.

Μία από τις πρόσφατες εφευρέσεις τους, είπαν στα 60 Λεπτά  την Κυριακή το βράδυ, ήταν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει μόλυνση από COVID σε ένα άτομο, πριν να γίνει ένα πιθανό ξέσπασμα. 

Το μικροτσίπ είναι βέβαιο ότι προκαλεί ανησυχίες, καθώς μια κυβερνητική υπηρεσία θέλει να εμφυτεύει μικροτσίπ σε πολίτες, αφήνοντας, ίσως, παρακαταθήκη, για μία παγκόσμια εξουσία στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης.

Αξιωματούχοι που μίλησαν στην ομάδα των 60 λεπτών, διατείνονται ότι το Πεντάγωνο «δεν θέλει να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση».

Από την πλευρά του, ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Matt Hepburn, ένας γιατρός μολυσματικών ασθενειών του στρατού που συνεργάζεται με την DARPA για τον κορωνοϊό, έδειξε στην ομάδα των 60 λεπτών ένα τζελ που μοιάζει με ιστούς, σχεδιασμένο για να ελέγχει συνεχώς το αίμα σας: «Το βάζεις κάτω από την επιδερμίδα. Τότε εκείνο σου λέει πως υπάρχουν χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα και αυτό το σήμα σημαίνει πως θα έχεις συμπτώματα αύριο. Η πληροφορία βγαίνει σε 3-5 λεπτά».

Αντί για το τσιπάκι θα μπορούσε να εμφυτευθεί κάτι πιο διακριτικό, ανώτερο τεχνολογικά, το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί ως ψηφιακή ταυτότητα. Τα πάντα επί θύραις, καθώς η τεχνολογία προχωρά με καλπάζοντα ρυθμό…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί