«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! ΠΟΥ και Ο.Η.Ε. αδειάζουν Μητσοτάκη και ΣΙΑ για τα ΥΠΟΧΡ. ΕΜΒΟΛΙΑ: «Είναι απολύτως ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ», ΒΙΝΤΕΟ

Τους ετοιμάζουν για ΑΠΟΣΥΡΣΗ;;; Τίποτα δεν λέγεται τυχαία - Έπεται ΧΑΜΟΣ!!!

Η επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Μισέλ Μπασελέ, όπως και ο ΠΟΥ τάχθηκαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ψέγοντας την πολιτική της κυβέρνησης αλλά και σε όσες κυβερνήσεις το προωθούν.

Στην Ελλάδα έχει επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ηλικίες άνω των 60, ενώ εξετάζεται η επέκτασή τους και στις νεώτερες με το βλέμμα στον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, όπως έχουν αποφασίσει Αυστρία και Γερμανία.

Ο OHE, ΟΜΩΣ, θεωρεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ως την «απολύτως ύστατη λύση» για την αντιμετώπιση του COVID, όπως και ο ΠΟΥ: «Οι εντολές αναφορικά με τον εμβολιασμό είναι απολύτως ύστατη λύση και μπορούν να εφαρμοστούν μόνο όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες εφικτές εναλλακτικές για τη βελτίωση της χρήσης των εμβολίων», δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευρώπη, Χανς Κλούγκε.

ΠΗΓΗ Reuters

Σε αυτή την κατεύθυνση, η επικεφαλής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μισέλ Μπασελέ,, ανέφερε πως «οι χώρες που εξετάζουν το ενδεχόμενο εισαγωγής εντολών εμβολίων στον αγώνα κατά της COVID-19 πρέπει να διασφαλίσουν ότι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τονίζοντας ότι ο «αναγκαστικός εμβολιασμός δεν ήταν ποτέ αποδεκτός».

Συγκεκριμένα, σε σεμινάριο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, η Mπασελέ προειδοποίησε ότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα αναφορικά με τα δικαιώματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Οποιεσδήποτε «εντολές εμβολίων πρέπει να συμμορφώνονται με τις αρχές της νομιμότητας, της αναγκαιότητας, της αναλογικότητας και της μη διάκρισης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χορηγείται εμβόλιο αναγκαστικά στους ανθρώπους», κατέληξε, «ακόμη και αν η άρνηση ενός ατόμου να συμμορφωθεί με μια υποχρεωτική πολιτική εμβολιασμού μπορεί να έχει άλλες νομικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, των κατάλληλων προστίμων. Όπου επιβάλλονται κυρώσεις, θα πρέπει να είναι αναλογικές και να υπόκεινται σε έλεγχο από τις δικαστικές αρχές και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη μόνο όταν τα λιγότερο παρεμβατικά μέτρα έχουν αποδεδειγμένα αποτύχει να καλύψουν τέτοιες ανάγκες υγείας».».

Η ελληνική κυβέρνηση τι θα κάνει;;; Θα εισακούσει τον Ο.Η.Ε., ο οποίος καλύπτει τα νώτα του, ή τον ΠΟΥ;;; Θα πάρει πίσω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς δεν έχουν εξαντληθεί, πανθομολογουμένως, τα περιθώρια αντιμετώπισης του COVID;;; Ή θα καταστραφεί και μετά ο Ο.Η.Ε., ο οποίος με αυτά τα λόγια αποδομεί εντέχνως την πολιτική των εμβολίων που ακολουθούν οι κυβερνήσεις, θα παραδώσει την παγκόσμια διακυβέρνηση μαζί σε μία ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ (λεπτομέρειες ΕΔΩ);;;

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί