Ο Peter Roger Breggin είναι Αμερικανός ψυχίατρος και κριτικός της θεραπείας σοκ και της ψυχιατρικής φαρμακευτικής αγωγής και της ανταπόκρισης στον Covid-19.
Βλέποντας πως η Αμερική μαζί με χώρες του ΟΗΕ, όπως η Ελλάδα, οδηγείται σε παγκόσμια χούντα, καθώς η αρχή θα γίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρει:
«Παρακαλώ λάβετε όπωσδήποτε υπόψη την σοβαρότητα αυτής της υπαρξιακής απειλής για όλα όσα αγαπούν οι ελεύθεροι άνθρωποι. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διαβιβάσετε αυτήν την έκθεση σε άλλους και να βρείτε τρόπους επικοινωνίας και να επηρεάσετε τους ανθρώπους ώστε να σταματήσουν να εξουσιοδοτούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να αναλάβει την εθνική μας κυριαρχία και ελευθερία.
Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Αμερικής, και ως εκ τούτου, η εθνική της κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA).
Αυτή η απειλή περιέχεται σε νέες τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του ΠΟΥ, που προτείνονται από την κυβέρνηση Μπάιντεν, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί ως «Προσωρινό σημείο 16.2 της ημερήσιας διάταξης» στην επερχόμενη διάσκεψη στις 22-28 Μαΐου 2022.
Αυτές οι τροποποιήσεις θα εξουσιοδοτήσουν τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσεις υγείας σε οποιοδήποτε έθνος και να το πράξει μονομερώς και ενάντια στην αντίθεση του όποιου κράτους. Ο Γενικός Διευθυντής θα μπορεί να δηλώσει αυτές τις κρίσεις υγείας βασιζόμενος απλώς στην προσωπική του γνώμη ή σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανή απειλή για τα έθνη.
Εάν εγκριθούν, οι προτεινόμενες τροπολογίες της κυβέρνησης Μπάιντεν θα διακυβεύσουν δραστικά την ανεξαρτησία και την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ίδια απειλή απειλεί και τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τα οποία ανήκουν στον ΠΟΥ και αντιπροσωπεύουν το 99,44% του παγκόσμιου πληθυσμού (σ.σ. άρα και την Ελλάδα)
Πώς έγινε επίσημο
Στις 18 Ιανουαρίου 2022, χωρίς ενημέρωση του κοινού, αξιωματούχοι της Διοίκησης Μπάιντεν έστειλαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αυτές τις εκτενείς τροποποιήσεις για να ενισχύσουν την ικανότητα του ΠΟΥ να παρεμβαίνει μονομερώς στις υποθέσεις των εθνών, στα οποία απλώς υποπτεύονται ότι αντιμετωπίζουν μια «επείγουσα ανάγκη για την υγεία».
(…)
Η εξουσία κήρυξης έκτακτης ανάγκης για την υγεία είναι ένα πιθανό εργαλείο ντροπής, εκφοβισμού και κυριαρχίας πάνω στα έθνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τον εξοστρακισμό και τις οικονομικές ενέργειες εναντίον του στοχευόμενου έθνους από άλλα έθνη που ευθυγραμμίζονται με τον ΠΟΥ ή που επιθυμούν να βλάψουν και να ελέγξουν το κατηγορούμενο έθνος.
Αν και χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβέρνηση, η χρήση αυτής της αυθαίρετης εξουσίας από τον ΠΟΥ για την κήρυξη εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, εάν η κυβέρνησή μας τολμήσει ξανά να λάβει αντι-παγκοσμιοποιητικές θέσεις όπως έκανε υπό την κυβέρνηση Τραμπ».
Δείτε στο βίντεο περισσότερες λεπτομέρειες για ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ που αναδεικνύει το ΕΛ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αττική: Δύο συλλήψεις για κλοπές από κοσμηματοπωλεία – Άνω των 63.000 ευρώ η λεία τους
- Πιερρακάκης για δημόσιο χρέος: Κερδίζουμε 800 εκατομμύρια τον χρόνο από το 2029 και μετά
- Τι συμβαίνει με το Starlink στο ουκρανικό μέτωπο; Ρώσοι αναφέρουν διακοπές
- Σε δύσκολη θέση ο Στάρμερ: Ζήτησε «συγγνώμη» για τη βρώμικη υπόθεση Έπσταϊν, vid
- Νοσοκομείο «Μεταξά»: Τέθηκε σε λειτουργία και η 5η χειρουργική αίθουσα – 400 με 500 περισσότερες επεμβάσεις ετησίως
- Κρεμλίνο για πιθανή εμπλοκή ρωσικών αρχών στην υπόθεση Έπσταϊν: «Ας μην χάνουμε το χρόνο μας»
- ΔΥΠΑ: 51η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
- Επιβεβαιώνει η Άγκυρα: Πάει Τουρκία στις 11/2 ο Μητσοτάκης – «Θα υπογραφούν διάφορες συμφωνίες»
- Θεσσαλονίκη: Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Παρουσίαση για μαθήτριες και μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου
- Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ρύθμιση 120 δόσεων χωρίς δημοσιονομικό κόστος μπορεί να αυξήσει τα δημόσια έσοδα
Κύρια Θέματα









