Υπερβολική θεωρία ή πιθανός κίνδυνος; «Ο ΠΟΥ ετοιμάζει διεθνή στρατό υγείας για πανδημίες»

Γράφουν ΜΜΕ στην Ευρώπη:

Η τελευταία έκδοση της νέας συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ, την οποια προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν στα κράτη, αναφέρει για πρώτη φορά ένα «Παγκόσμιο εργατικό δυναμικό έκτακτης ανάγκης για την υγεία» ή ένα διεθνές σώμα «επαγγελματιών υγείας» που μπορεί να αναπτυχθεί για να «καταπολεμήσει τις πανδημίες», ανακάλυψαν οι ερευνητές/δημοσιογράφοι Elze van Hamelen και Karel Beckman.

Αυτό ακριβώς πρότεινε πέρυσι ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο μεγαλύτερος ιδιώτης δωρητής του ΠΟΥ. Σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times σχετικά με την επόμενη πανδημία, έγραψε ότι πρέπει να υπάρχει ένα «σώμα έκτακτης ανάγκης» για να αντιμετωπίσει τις «απειλές».

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος χρειάζεται «ένα καλά χρηματοδοτούμενο σύστημα» που είναι έτοιμο να ανταποκριθεί «όταν υπάρχουν απειλές».

Από το 2022, ο ΠΟΥ έχει ήδη ξεκινήσει την στρατηγική Emergency Medical Teams 2030, η οποία προβλέπει την δημιουργία ενός ‘διεθνούς στρατού υγείας’, ισχυρίχονται οι Van Hamelen και Beckman στην The Other Newspaper . Αυτό το σώμα έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει ασκήσεις και προσομοιώσεις για να προετοιμαστεί για την επόμενη πανδημία, υποστηρίζουν διατεινόμενοι πως το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς φαίνεται τώρα να ενσωματώνεται αθόρυβα στην σχεδιαζόμενη διεθνή συνθήκη πανδημίας.

Ο Αυστραλός γιατρός Ντέιβιντ Μπελ, ο οποίος εργάστηκε για εννέα χρόνια για τον ΠΟΥ, πιστεύει ότι η πρόταση είναι «εξαιρετικά προβληματική». Συγκρίνει έναν τέτοιο «στρατό υγείας» με στρατιωτικές «ειρηνευτικές αποστολές» του ΟΗΕ.

Ο Bell υποπτεύεται ότι το σώμα θα αναπτυχθεί σε μικρότερες χώρες εάν δεν συνεργαστούν επαρκώς με τα μέτρα του ΠΟΥ. Θεωρητικά, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των μέτρων. «Αυτό είναι κάτι με το οποίο ο ΠΟΥ δεν πρέπει να έχει καμία σχέση», λέει ο γιατρός.Προειδοποιεί ότι ο ΠΟΥ εισάγει ένα είδος «ιατρικού φασισμού»!

Οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ μιλούν αντίθετα για θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες δεν έχουν καμία βάση!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί