Υπάρχουν ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ;;; Αμερικανός ψυχίατρος δίνει «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στους πραγματικούς ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, vid

Φυσικά δεν θα μιλήσει σε κάποιο μεγάλο κανάλι…

Ο Peter Roger Breggin είναι Αμερικανός ψυχίατρος και κριτικός της θεραπείας σοκ και της ψυχιατρικής φαρμακευτικής αγωγής και της ανταπόκρισης στον Covid-19.

Μεταξύ άλλων δήλωσε μιλώντας στον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Alex Jones, απαντώντας σε όσους χαρακτηρίζουν ενημερωτικά μέσα που αναδεικνύουν πτυχές της αλήθειας σε σχέση με την διεθνιστική προπαγάνδα συνωμοσιολόγους»:

«Οι συνωμοσίες είναι ο τρόπος του κόσμου. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος. Όλες οι αυτοκρατορίες χτίζονται πάνω σε συνωμοσίες».

«Τα παγκόσμια αρπακτικά δεν είναι σαν εμάς. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι αντιμετωπίζετε κάτι αμιγές κακό.

Έχετε να κάνετε με άτομα των οποίων το μοναδικό κριτήριο για το καλό και το κακό είναι αν κερδίζουν ή όχι (σ.σ. Το κέρδος είναι το ΕΡΓΑΛΕΙΟ της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων. ΔΕΝ συνωμοτούν για το χρήμα, καθώς ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Απλά «λαδώνουν» τους κατάλληλους για να γίνει η δουλειά που θέλουν). Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Αν γίνονται πιο πλούσιοι, πιο ισχυροί, αν αποκτούν περισσότερο έλεγχο πάνω σας.

Δεύτερον, οι συνωμοσίες είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο πλανήτης (σ.σ. εδώ είναι το ζουμί του βίντεο). Όλες οι αυτοκρατορίες είναι χτισμένες πάνω σε συνωμοσίες. Υπάρχουν πολλών ειδών συνωμοσίες στην νομοθεσία, που φτάνουν μέχρι αυτούς τους αχανείς αντιμονοπωλιακούς νόμους που εμπεριέχουν τις συνέπειες των αρπακτικών σε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων καταναλωτών και άλλων επιχειρηματιών (σ.σ. διαλύουν τις επιχειρήσεις για να φέρουν ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, εκείνο της κοινωνικής οικονομίας και της συμβιωτικότητας).

Οι συνωμοσίες δεν είναι αλλόκοτες και παρανοϊκές. Είναι η ουσία του κόσμου. Και πιθανότατα αυτή τη στιγμή κάποιο μέλος της μιας ή της άλλης οικογένειας ίσως να συνωμοτεί εναντίον σας για το πώς να κάνετε το επόμενο πάρτι σας ή που θα πάτε διακοπές. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό όταν συμπεριλαμβάνεται σε ομάδες».

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί