«ΠΥΡΗΝΙΚΑ» πατέρα από Θεσ/νικη: Λένε ΨΕΜΑΤΑ πως ο γιος μου πέθανε από COVID – Τον έθαψα γαμπρό μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER, vid

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον πατέρα να μιλάει, λέγοντας πως βάζει στο χέρι στο Ευαγγέλιο για όλα αυτά που θα ακούσετε!!! Όσοι ευθύνονται, έχουν βαριές σκιές γύρω τους...

Ένας από τους πολλούς θανάτους ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΤΙΔΑΣ που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό είναι αυτός του Μιχαήλ Σιαμάτρα, τον οποίο βρήκαν στις 15 του Ιανουαρίου νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ο πατέρας του, Σιαμάτρας Δημήτριος, μίλησε για τον θάνατο του παιδιού του, λέγοντας πως μετά το εμβόλιο της Pfizer άρχισε η επιδείνωση της Υγείας του γιου του, ενώ εξέφρασε την αγανάκτηση του γι’ αυτούς που χρεώνουν, ΨΕΥΔΩΣ, όπως είπε, τον θάνατο του στον κορωνοϊό.

«Ο γιός μου ήταν νοσηλευτής στο 424 Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο το πρωΐ, τον βρήκαμε, παρουσία αστυνομίας, μέσα στο μπάνιο νεκρό στον σπίτι του στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης», είπε αρχικά ο Δ.Σιαμάτρας.

«Κάποιοι λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι ο γιος μου πέθανε από κορωνοϊό. Εδώ έχω το πιστοποιητικό θανάτου που λέει ότι έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου. Δηλώνω υπεύθυνα με το χέρι στο Ευαγγέλιο ότι ο γιος μου από τις 20 Αυγούστου που έκανε την πρώτη δόση της Pfizer συνέχεια ήταν με προβλήματα υγείας, μέχρι που τον έθαψα γαμπρό και δεν δέχομαι να λένε ότι ο γιος μου αποβίωσε από κορωνοϊό. Παρακαλώ όλους να πάψουν να λένε ψευδείς ειδήσεις», συνέχισε και κατέληξε:  «Έπαθε θρομβοφιλία και έκανε αντιπηκτικές ενέσεις». 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί