Ξεσπά «ΤΥΦΩΝΑΣ»! Η PFIZER παραδέχεται το «ΕΓΚΛΗΜΑ» με τα εμβόλια, λένε στις ΗΠΑ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χωράει άλλη σκόνη κάτω από το χαλί - Επείγον μήνυμα της εταιρείας στους επενδυτές της...

Την ώρα που για ολοένα και περισσότερα περιστατικά θανάτων αναφέρονται ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΙΤΙΑ τα εμβόλια, έρχεται μία εξαιρετικά σοβαρή είδηση για την Pfizer!

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, στην πιο πρόσφατη έκθεση των κερδών της από το 4ο τρίμηνο του 2021, η Pfizer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καλά.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ θεωρούν πως αποκαλύπτεται μια θεμελιώδης απάτη και εξαπάτηση σχετικά με την βάση των δεδομένων πίσω από την «fake-επιστήμη», όπως την ονομάζουν, που χρησιμοποιήθηκε από τον FDA αρχικά για να εγκρίνει την χορήγηση πειραματικής άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και, εν συνεχεία, να εγκρίνει την χορήγηση κανονικής άδειας στο «εμβόλιο» για τον Covid της Pfizer.

Η Pfizer, στην έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου του 2021, ενημερώνει τους επενδυτές ότι ενδέχεται να υπάρξουν «δυσμενή νέα προκλινικά και κλινικά δεδομένα ή δεδομένα ασφάλειας και περαιτέρω αναλύσεις υφιστάμενων των προκλινικών και κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών και κλινικών ή δεδομένων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ή της επιθεώρησης», που αποκαλύφθηκε σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Η Έκθεση αναφέρει ότι «προκλήσεις που οφείλονται στην παραπληροφόρηση» θα μπορούσαν να πιέσουν την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, γεγονός που αποτελεί ένα μήνυμα προς τους επενδυτές ότι θα επηρεαστούν τα κέρδη της Pfizer λόγω «των ανησυχιών για την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων».

Με άλλα λόγια είτε τα κλινικά δεδομένα που έδιναν στην δημοσιότητα για τα εμβόλια ήταν λανθασμένα είτε ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ, προειδοποιώντας τώρα τους επενδυτές τους για την επίπτωση των πράξεων τους σε οικονομικό επίπεδο!

Πάρα τις αποκαλύψεις που γίνονται και έπονται να γίνουν, σύμφωνα με την ίδια την Pfizer, στην Ελλάδα επιμένουν να επιβάλλουν τα εμβόλια με πρόστιμο στους άνω των 60 και περιορισμό των υπόλοιπων ανεμβολίαστων, ενώ έχουν διώξει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΦΩΤΟ pixabay/intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί