ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ έξω από το CNN: «Το μεγαλύτερο εργαλείο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ! Οι ΗΠΑ δημιούργησαν μία ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ουκρανία», vid

Ρωσικές σημαίες κυμάτιζαν έξω από τα γραφεία του CNN.

«Το CNN είναι το μεγαλύτερο εργαλείο προπαγάνδας»!

Με το παραπάνω σύνθημα, δεκάδες Αφροαμερικανοί έφτασαν στο κτίριο του διεθνούς τηλεοπτικού καναλιού στην Ατλάντα για να διαμαρτυρηθούν για τα ρατσιστικά φαινόμενα κατά Ρώσων αλλά και την στήριξη της Δύσης στο νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της αντιφασιστικής οργάνωσης “Black Hummer” οργάνωσαν μια θορυβώδη διαμαρτυρία στην οποία μεταξύ άλλων επιστράτευσαν και ρωσικές σημαίες, σε ένα ομολογουμένως σπάνιο θέαμα.

Αφορμή για τη διαδήλωση αποτέλεσε η σημερινή ημέρα Νίκης κατά του γερμανικού ναζισμού (V-DAY) που γιορτάζεται δεόντως στη Ρωσία.

«Αύριο είναι η Ημέρα της Νίκης – η μέρα κατά την οποία η ΕΣΣΔ νίκησε τους Ναζί! Η Αμερική είναι μια παρασιτική χώρα χτισμένη πάνω στη σκλαβιά! Το CNN είναι το μεγαλύτερο εργαλείο προπαγάνδας της Αμερικής! Είπαν ψέματα ακόμα και για τα εμβόλια! Είμαστε αντιναζί!».

Σε άλλο σημείο κατηγόρησαν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ πως δημιούργησε ένα βαθιά ρατσιστικό και ναζιστικό κράτος, αναφερόμενοι στην Ουκρανία των τελευταίων 8 ετών:

(φωτo:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί