«Ξέρει που πήγες, πως κοιμάσαι, ποιούς βλέπεις»!!! Τα λένε πλέον «χύμα», αφού η Ελλάδα «ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ», vid

Ακόμα μία «τρανταχτή» δικαίωση Λιακόπουλου...

Σε πρόσφατο άρθρο του el.gr, διαβάσατε για την μυστήρια έκθεση τεχνητής νοημοσύνης στο Πεδίον του Άρεως, όπου μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα, εισαγωγής της τεχνητής νοημοσύνης όλο και βαθιά στις ζωές μας μέσω συστημάτων αναγνώρισης προσώπου, συμμετοχής στην διοίκηση κρατών ακόμα και προσφοράς τεχνητών περιβαλλόντων, τα οποία θα αποκαταστήσουν την φύση που βλέπουμε, ενδεχομένως στο πλαίσιο περιορισμού της κινητικότητας, με αφορμή τον κορωνοϊό (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ωστόσο, με αφορμή την εν λόγω έκθεση, σε τηλεοπτικό σταθμό ακούστηκαν ακόμα  πιο τρομακτικά πράγματα, για τα οποία φύσικα χρόνια τώρα προειδοποιεί ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν έρχεται, αλλά είναι ΗΔΗ εδώ, σύμφωνα με ειδικό που μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

«Πρόκειται για ένα φεστιβάλ, το οποίο έρχεται να μιλήσει για το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης, όχι ενός ζητήματος τεχνολογικού,  το οποίο θα μας πει για καλώδια, υπολογιστές και μικροτσίπ, αλλά για το ποιοι είμαστε εμείς σήμερα.

Όταν η τεχνητή νοημοσύνη είναι στο κινητό μας, στο αυτοκίνητό μας, στο ρολόι μας, βρίσκεται παντού, θα πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα: Πως μας βλέπει και πως την βλέπουμε.

(…)

Ζούμε με την τεχνητή νοημοσύνη. Η καθημερινότητά σας ξεκινάει με την τεχνητή νοημοσύνη. Αν έχετε ένα smartwatch, ξέρει ο αλγόριθμος (σ.σ. αργότερα θα μπορεί να λειτουργεί μέσω εμφυτευμάτων αντί μέσω έξυπνων ρολογιών) πόσο γρήγορα χτυπάει η καρδιά σου, τι κάνεις μέσα στην μέρα. Αν έχετε το κινητό σας ξέρει που πήγατε, πόση ώρα κοιμηθήκατε, που μετακινηθήκαμε, αν κοιμηθήκατε καλά, ποιους βλέπετε, τι σχέση έχετε με αυτούς που βλέπετε.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι εδώ, είναι παντού! Δεν είναι πιθανότητα είναι πραγματικότητα!».

Απλά δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί