Αυτό τονίζει σε δήλωση του , ο Δημήτρης Παπαστεργίου , πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , που ήταν και ο φορέας που διενήργησε το σχετικό διαγωνισμό.
«Η ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου και η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο σήμερα το μεσημέρι των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΚΕΔΕ, δείχνει πως όλες οι διαδικασίες, παρότι έγιναν μέσα σε χρόνο ρεκόρ, δεν στερήθηκαν διαφάνειας και νομιμότητας» υπογραμμίζει.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου η ΚΕΔΕ προχωρά άμεσα « στην υπογραφή συμβάσεων με τους προσωρινούς αναδόχους, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη αρχίσει την παραγωγή των μασκών».
Ακόμη επισημαίνει ότι « τις επόμενες ημέρες, όλοι οι Δήμοι της χώρας θα κληθούν (ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο σε κάποιες περιπτώσεις) να εργαστούν έτσι ώστε το πρωί της Δευτέρας να βρει τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα για την έναρξη μιας ασφαλούς σχολικής χρονιάς».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο