«Ξεφεύγει» η θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ! Αποκαλούν τον Τραμπ “ηλίθιο”

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξεσπάθωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «ηλίθιο»τον Αμερικανό πρόεδρο για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

Την εκτίμησή του για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, εξέφρασε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί, για άλλη μια φορά, στον Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς στην κρίση του κορονοϊού.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μιλώντας στην εκπομπή The Late Show, δήλωσε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης σε μια μελλοντική ταινία για την πανδημία του κορονοϊού.


Ταυτόχρονα, μίλησε μα τα θερμότερα λόγια για τον Κουόμο:

«Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος. […] Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι… Κάνει εξαιρετική δουλειά».
Συνεχίζοντας, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έστρεψε τα βέλη του στον Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο ως «ο ηλίθιος».


«Θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα σε αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε γι’ αυτό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα», δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Περιγράφοντας την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον κορονοϊό ως «απαίσια», ο Ντε Νίρο σημείωσε:

«Όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί».

«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια… Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός, λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τις “μπάλες” να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα… Τι αξίζει για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους για να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο ώστε να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό», πρόσθεσε.

(Sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί