«Βροχή» δικαιώσεων! Τι «βόμβα» έπεσε για την ιστορία του πλανήτη και τις πυραμίδες – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο Τάκερ Κάρσλον, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Ο Tucker Carlson εκφώνησε μια ομιλία στο Risk On360, η οποία ήδη συζητείται σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς ξεπερνά την πεπατημένη που γνώριζαν τόσα χρόνια πως δηλαδή η ιστορία που διδάσκεται, δεν έχει σχέση με αυτό που πραγματικά συνέβη, δικαιώνοντας τον Λιακόπουλο που τα έχει πει όλα!

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός δημοσιογράφος:

«Λοιπόν, χρειάζεται ένα πολύ ξεχωριστό άτομο να πει ψέματα, με τον τρόπο που μας λένε ψέματα.

Και χρειάζεται μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, να δούμε τα ψέματα αυτής της κλίμακας. Αλλά το τελικό γεγονός που κάνει αυτή τη στιγμή διαφορετική είναι ότι, δεν λένε απλώς ψέματα αλλά μισούν την αλήθεια.

Υπάρχει μια ομάδα που ονομάζεται “Media Matters-θέμα ΜΜΕ”,  το οποίο ξέρετε, -είναι “οργανισμός λογοκρισίας”, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον Σόρος και,  πολλούς άλλους ανθρώπους οι οποίοι μισούν τον Δυτικό Πολιτισμό. Έχει σχεδιαστεί να απαγορεύει τους ανθρώπους να λένε ορισμένα πράγματα. Λοιπόν τα πράγματα που απαγορεύουν στους ανθρώπους να λένε είναι 100% αλήθεια και, γι’ αυτό τον λόγο το απαγορεύουν!

Κάποιος μου έστειλε ένα δημοσίευμα σήμερα όπου (αναφέρει)  ότι, το “Media Matters” επιτέθηκε σε έναν άντρα για  την υπόδειξη του ότι, τα ιστορικά μας χρονοδιαγράμματα ήταν λανθασμένα και ότι στην πραγματικότητα υπήρχαν προηγμένοι πολιτισμοί σε προηγούμενες χρονικές στιγμές

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα, επειδή πιστεύω ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον! Δεν έχουμε ιδέα πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες για παράδειγμα. Πώς μπορούμε να μην ξέρουμε; Στείλαμε έναν άνθρωπο στο φεγγάρι και, δεν μπορείτε να αναπαράγετε την τεχνολογία που δημιούργησε τις πυραμίδες; Δεν δεν μπορείτε να κάνετε μια υπόθεση για  το πως έχουν κατασκευαστεί;».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί