Βραβευμένος δημοσιογράφος: Αυτό θέλουν να γίνει με την ψηφιακή ταυτότητα – ΒΙΝΤΕΟ που θα συζητηθεί

Τελικά την αλήθεια την λένε μόνο οι πολιτικοί και τα κανάλια ή υπάρχουν και άλλες πτυχές;;;

Ο Alex Newman είναι ένας βραβευμένος διεθνής δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και σύμβουλος που επιδιώκει να δοξάζει τον Θεό σε ό,τι κάνει. Εκτός από τη θητεία του ως πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων μικρών μέσων και πληροφοριών Liberty Sentinel Media, Inc, έχει γράψει για ένα ευρύ φάσμα εκδόσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό.

Ισχυρίζεται πώς οι μη εκλεγμένοι κεντρικοί τραπεζίτες (κατόπιν διαταγή των αφεντικών τους) προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα CBDC (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρική, σε συνδυασμό με την ψηφιακή ταυτότητα και την τεχνητή νοημοσύνη, για να κατασκευάσουν έναν κυριολεκτικό πλανήτη φυλακή (ΕΔΩ το πραγματικό σχέδιο).

Όπως αναφέρει:

«Θέλουν να εξαλείψουν εντελώς τα μετρητά και να ωθήσουν τους πάντες στο να χρησιμοποιούν CBDC, έτσι ώστε τα πάντα να μπορούν να ελέγχονται…

Αυτά τα νομίσματα μπορούν να προγραμματιστούν, έτσι ώστε αν έχετε ήδη ξεπεράσει το αποτύπωμα άνθρακα, δεν θα επιτρέπεται να αγοράσετε άλλη μπριζόλα, ή να αγοράσετε αεροπορικό εισιτήριο, ή να βάλετε βενζίνη στο αυτοκίνητό σας ή ίσως ακόμη και να θερμάνετε το σπίτι σας.

Και όταν το συνδυάσετε με την ψηφιακή ταυτότητα, την επιτήρηση [και] την τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται τώρα, συνειδητοποιείτε ότι χτίζουν έναν πλανήτη φυλακή και εμείς είμαστε οι κρατούμενοι».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί