Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, έλαβε το βραβείο «Courage Against Hate – Θάρρος εναντίον Μίσους» από το ADL για «το έργο του στον τομέα της δημόσιας υγείας».
Συγκεκριμένα, σε δελτίο τύπου του, το ADL ισχυρίστηκε ότι ο Bourla «ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιτυχή ανάπτυξη και ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID-19 ενώ μιλούσε με θάρρος ενάντια στην παραπληροφόρηση και το μίσος» και, προφανώς για το ADL αλλά και για την παγκόσμια χούντα, η λεγόμενη «παραπληροφόρηση» ισοδυναμεί με «μίσος».
ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!
Lol. pic.twitter.com/BrnNU8fD6F
— An0maly (@LegendaryEnergy) November 14, 2022
«Είναι ξεκάθαρο ότι η παραπληροφόρηση εξακολουθεί να προκαλεί τον όλεθρο στην κοινωνία σήμερα και να απειλεί τις αρχές τις οποίες πρεσβεύει αυτή η οργάνωση», είπε ο Δρ Μπουρλά. «Το μίσος και η άγνοια που δημιουργεί μας εμποδίζει να δούμε ο ένας τον άλλον ως ανθρώπους, ως άτομα με ζωές που αξίζουν να προστατεύονται».
Εάν πιστεύει πραγματικά το δεύτερο, τότε γιατί είναι κακό να υπάρχει δημόσιος διάλογος σχετικά με τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες παρενέργειες των εμβολίων Covid-19;
Αντίθετα, αν κάποιος αμφισβητήσει ένα εμβόλιο που προσφέρουν οι πολυεθνικές εταιρείες και τα Ηνωμένα Έθνη, τότε θα μπει στο στρατόπεδο του «μίσους», ακόμα κι αν ασκήσει έγκυρη, επιστημονική κριτική που δεν έχει καμία σχέση με φυλή, θρησκεία ή τα όποια γεγονότα του παρελθόντος.
Είστε έτοιμοι για χούντα;;;
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τέσσερις τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου στη βορειοδυτική Αγγλία
- Στρατιωτικός ψέκασε γυναίκα που προσέγγισε βανάκι του ουκρανικού στρατού, vid
- Ύψωσαν σημαία με το πρόσωπο του Ιησού Χριστού σε ρωσική πόλη, video
- Η πολεμοχαρής Κάγια Κάλας επιθεωρεί ευρωπαϊκά στρατεύματα στα Βαλκάνια, vid
- Δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο:«Κρατείται όμηρος ενός ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού»
- Μέτωπο Ποκρόφσκ: Ρωσικά drones εξολοθρεύουν τους παγιδευμένους Ουκρανούς, video
- Υπ. Εξωτερικών: Στους 1.863 οι συμμετέχοντες στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση 2Γ/2025 του ΑΣΕΠ
- Αλ. Σδούκου: Η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι αδιαπραγμάτευτη – Στα ΕΛΤΑ δεν μιλάμε για λουκέτα, αλλά για μετεξέλιξη
- Γ. Στουρνάρας: Η οικονομία βρίσκεται σε δυναμική πορεία, παρά την άνευ προηγουμένου αβεβαιότητα
- Εξωπραγματικό: Ένα τραπέζι ρητίνης που περιέχει ολόκληρο τον Ωκεανό! vid









