Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού!
Ο υπουργός του Ερντογάν, που είναι και αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης ανέφερε ότι υπεύθυνος για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος “φιλάνθρωπος” Τζορτζ Σόρος, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δολοφόνο».
Τονίζει ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος.
Πιο αναλυτικά:
«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος.
Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού.
Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι όχι ο Πούτιν».
«Έχει ξεφύγει τελείως με αυτή του τη δήλωση», ήταν το σχόλιο των…έκπληκτων Ελλήνων δημοσιογράφων που μετάδωσαν την είδηση.
Την ίδια ώρα οι Έλληνες πολιτικοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν ΒΡΙΖΟΥΝ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ τον Ρώσο πρόεδρο, φτάνοντας στο σημείο να στείλουν όπλα στους ΝΑΖΙ του Κιέβου, αποκόπτοντας παράλληλα κάθε σχέση με τη Μόσχα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ
- Κληρώθηκαν τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και Εκλογοδικείου για το 2026-2027
- Τυχαίο και αυτό; Συνεχείς οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τους αγρότες στην Ευρώπη
- Άφωνοι οι παλαιοντολόγοι στην Ιταλία: Βρήκαν χιλιάδες αποτυπώματα δεινοσαύρων σε βράχους των Άλπεων
- Επιστολές για αιχμαλώτους πολέμου αντάλλαξαν η ρωσική και η ουκρανική πλευρά
- Απίστευτες εικόνες με μαλλιοτραβήγματα βουλευτών στο Μεξικό, vid
- Η Ουγγαρία υπέγραψε συμβόλαιο με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
- Μόσχα: Μυστηριώδης θάνατος αντιπροσώπου σερβικής εταιρίας εμπορίας όπλων
- Αυστριακή ORF για Eurovision: “Δε θα ‘πνίξουμε’ τυχόν αποδοκιμασίες στο ισραηλινό τραγούδι”
- Ακούστηκε στη Βουλή: «Ζούμε στην εποχή των τεράτων – Είναι ο πρώτος πολεμικός προϋπολογισμός»
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









