Οι εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν και οι διεθνιστές των ΗΠΑ θέλουν, με κάθε τρόπο, να ανακτήσουν τον Λευκό Οίκο και να επαναφέρουν την Ουάσινγκτον στην κορυφή της διοίκησης του πλανήτη με το βλέμμα σε μία παγκόσμια κυβέρνηση αριστερού τύπου.
Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών της 3ης Νοεμβρίου
Ωστόσο είναι τέτοια η μανία των διεθνιστών του Βαθέος Κράτους να ανακτήσουν τα ηνία, που δεν διστάζουν να προβαίνουν ακόμα και σε ακραίες δηλώσεις.
Ως εκ τούτου, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υπέρμαχος της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης, Al Gore, μιλώντας στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο Reuters, αφού κατηγόρησε, με υποκριτικό τρόπο, τον Ντόναλντ Τραμπ πως «βάζει το γόνατό του στον λαιμό της δημοκρατίας», άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει και δεν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με την θέλησή του, θα τον εξαναγκάσουν στις 20. Ιανουαρίου, οι μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς θα υπακούν στον νέο πρόεδρο εκείνη την στιγμή.
Η δήλωση είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και δείχνει πως στις ΗΠΑ θα διεξαχθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ με φόντο τον Νοέμβριο και ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα επακολουθήσει.
Τα σχόλια του Al Gore έρχονται μερικές ώρες μετά από συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον, η οποία είπε πως ο Τραμπ θα υπονομεύσει δήθεν τις εκλογές και πως ο Joe Biden δεν θα πρέπει να παραδεχτεί ήττα σε καμία περίπτωση.
Τι εννοεί η Χίλαρι; Δεν θα αποδεχθεί το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ πιθανή νίκη Τραμπ; Τι συνθήκες περιμένουν τις ΗΠΑ, όπου ήδη αριστεριστές των διεθνιστών προκαλούν χάος σε δρόμους και γειτονιές μεγάλων πόλεων;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως θα χάσει τις εκλογές μόνο σε περίπτωση νοθείας.
«Ο μόνος τρόπος να πάρουν τις εκλογές από εμάς είναι η νοθεία. Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές», είπε, επιμένοντας ότι η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, που αναμένεται να είναι μεγάλη λόγω του κορωνοϊού, αυξάνει τον κίνδυνο της εκλογικής απάτης.
«Βλέπουμε να το στήνουν. Χρειάζεται επαγρύπνηση και προσοχή επειδή πρέπει να νικήσουμε. Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της χώρας μας», κατέληξε.
Τι θα συμβεί λοιπόν αν το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ κερδίσει τις εκλογές με νοθεία; Θα εγκαταλείψει ο Τραμπ τον Λευκό Οίκο ή ο Στρατός θα εισβάλει μέσα, όπως μας προϊδέασε ο Αλ Γκορ;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δηλώσεις υπουργών Εξωτερικών Γερμανίας και Τουρκίας μετά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα
- Δικηγόρος πιάστηκε να χρησιμοποιεί AI στο δικαστήριο και τα “έκανε θάλασσα”
- Τόμαχοκ στην Ουκρανία; Ορέσνικ στην Λ. Αμερική – Ο Πούτιν έκανε τον Τραμπ να «τρέμει»
- Απίστευτο! Γυναίκα από τη Νότια Κορέα έκανε 400 πλαστικές σε 15 χρόνια και ξόδεψε πάνω από 200.000 δολάρια, vid
- Μεγάλη νίκη Τραμπ απέναντι στην «πράσινη» πολιτική
- Τελωνείο Κήπων: Σύλληψη 60χρονου για απόπειρα παράνομης εισαγωγής εμβολίων κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Ρωσία-ΗΠΑ: Το έργο που μπορεί να τραντάξει τον πλανήτη συθέμελα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Οκτωβρίου
- Νέα σύσκεψη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
- Συνάντηση Αμερικανού υπουργού Οικονομικών με τον Κ. Πιερρακάκη στην Ουάσιγκτον