«Βόμβα» Πέτσα! Πότε θα μας ανοίξουν…

Το τιμόνι της χώρας στον… κορωνοϊό!!!

Οι εντολές είναι συγκεκριμένες! Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων έχει προκρίνει την… «λύση» του Lockdown, στην οποία σοβαροί επιστήμονες, όπως ο κ. Ιωαννίδης αντιτίθενται, καθώς προκαλούν περισσότερους θανάτους, όπως υποστηρίζουν (ΕΔΩ).

Η κυβέρνηση ακολουθεί τους διεθνιστές και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας προχώρησε στην παραδοχή ότι δεν είναι ρεαλιστικό να αρθεί το lockdown στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ποιος πρέπει να είναι ο σχεδιασμός για σταδιακή άρση των μέτρων, σε αυτή τη φάση πρέπει να δώσουμε όλοι τη μάχη για τον περιορισμό των κρουσμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την επίταξη των δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε πως αυτό έγινε εξαιτίας της πίεσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ο κ. Πέτσας σημείωσε ακόμη πως «δεν είναι ρεαλιστικός στόχος η 1η Δεκεμβρίου αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, μιλούσαμε για φάσεις σταδιακής επανόδου σε μια μορφή κανονικότητας μέσα στο Δεκέμβριο».

Όπως είχε πει πολλές φορές ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κι εγώ κατά την ενημέρωση των συντακτών, εάν χρειαστεί, εκτός από τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, θα πάμε και σε επίταξη, ανέφερε, προσθέτοντας πως «αυτή η συζήτηση υπάρχει εδώ και δέκα ημέρες. Έχει ανέβει στην Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Υγείας, υπήρχαν επικοινωνίες όλο αυτό το διάστημα να παραχωρήσουν οικειοθελώς απλές κλίνες από τις ιδιωτικές κλινικές».

«Εφόσον δεν το έπραξαν κι επειδή βλέπουμε την πίεση στο Σύστημα Υγείας στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην επίταξη δύο κλινικών, όχι και των εννέα, για 200 κρεβάτια», κατέληξε.

Μετά τις αρχές Δεκεμβρίου και βλέπουμε λοιπόν για το άνοιγμα! Και φυσικά τα Χριστούγεννα μέσα όπως συνέβη και το Πάσχα!!!