«ΒΟΜΒΑ» Μητσοτάκη σε νέους: «Δεν έχει σημασία ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ»! vid

Ο πρωθυπουργός εισάγει του νέους στην νοοτροπία της αριστερόστροφης διεθνιστικής τάξης πραγμάτων...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του στο Μέγαρο Μαξίμου με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας τόνισε μεταξύ άλλων πως… «οι πολίτες πρέπει να δουν τη ζωή τους πιο σφαιρικά», ton;izontaw πως «δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις»!

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

«Στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε

Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.

Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά.

Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει».

Δείτε το βίντεο:

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί