«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Astrazenca για τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ και τα ΕΜΒΟΛΙΑ, vid

Δείτε το βίντεο...

Το Project Veritas Κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη, την οποία δίνει αποκλειστικά στην Ελλάδα το ΕΛ και θα κάνει σίγουρα κρότο!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca, Pascal Soriot, παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μιας κλήσης Zoom τον Δεκέμβριο του 2020 ότι πολλά ανοσοκατεσταλμένα άτομα δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει το εμβόλιο Covid της εταιρείας και ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα γιάτρευαν τον COVID, κάτι που γνώριζαν ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στην πραγματικότητα προώθησε τα μονοκλωνικά αντισώματα εκείνη την εποχή, λέγοντας στο προσωπικό του: «Όσο μεγαλύτερο αντίσωμα, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχει».

Συνεχίζοντας να περιγράφει τα μονοκλωνικά αντισώματα, ο Soriot είπε: «Το μακράς δράσης αντίσωμα είναι αρκετά μοναδικό γιατί αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός που θα διαρκέσει δυνητικά περισσότερο από έξι μήνες, έως πιθανώς 12 μήνες και προστατεύει τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Όπως σημειώνει στο βίντεο ο ιδρυτής του Project Veritas , James O’Keefe, τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν γνωστό ότι ήταν αποτελεσματικά κατά του Covid-19 στην αρχή της πανδημίας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση και οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, τα χλεύαζαν,  έτσι ώστε να προωθηθούν εμβόλια.

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί