«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από το Ην. Βασίλειο! Έρχεται ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των πιστοποιητικών covid με κυβερνητική εντολή;

ΤΥΧΑΙΟ που ξεκινάει από τη συγκεκριμένη χώρα; «Σφυρίζουν» τη λήξη του covid;

Μία είδηση που θα συζητηθεί μας έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία. Οι διεθνιστές φαίνεται πως θα δώσουν μία μικρή «ανάσα» στους ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, πριν «ξαναχτυπήσουν»!

Σύμφωνα με μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, στον απόηχο της μείωσης των νοσηλειών λόγω Όμικρον, προσανατολίζεται στην απόσυρση ορισμένων σκληρών κορωνομέτρων.

Ένα εξ αυτών αφορά ακόμα και την κατάργηση των πιστοποιητικών covid!

Όπως μεταδίδουν οι Times αλλά και η Daily Mail, ο Βρετανός Υπουργός Υγείας, Σαχίντ Τζαβίντ, μιλώντας προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, τόνισε πως συμμερίζεται την ταλαιπωρία που νιώθουν ότι τους προκαλούν τα πιστοποιητικά στην καθημερινή τους ζωή.

Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στην επόμενη επανεξέταση των ισχύοντων μέτρων μέσα στον Ιανουάριο να τεθεί επίσημα θέμα ακύρωσης των πιστοποιητικών covid (π.χ. εμβολιασμού και νόσησης).

«Τα μέτρα του Σχεδίου Β θα επανεξεταστούν στις 26 Ιανουαρίου και καθίσταται πιθανό ότι ο μόνος κανόνας Covid που θα συνεχιστεί μετά από αυτό είναι η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους», αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Times.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί