«ΒΟΜΒΑ» από Δημήτρη Λιάτσο: Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα, δεν βρέθηκε ούτε μία μέρα στην Μόσχα, ρεπορτάζ από ΚΥΨΕΛΗ!!!

Απίστευτο!!!

Τα υπονοούμενα που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό και άφησαν σε ανακοίνωσή τους την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αμφισβητώντας το κατά πόσο βρίσκεται πράγματι στη Μόσχα ο ανταποκριτής της δημόσιας τηλεόρασης στη Ρωσία, έρχεται να επιβεβαιώσει ο Δημήτρης Λιάτσος.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, -επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ-ο περιβόητος ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα δεν υπάρχει!

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λιάτσος αναφέρει:

«Διαβάζω τη δήλωση της ΕΣΗΕΑ περί ΕΡΤ και ανταποκριτή στη Μόσχα!

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση… «Βοηθάει» να σπάσω τη σιωπή μου! Περί δημόσιας τηλεόρασης την οποία υπηρέτησα με ειλικρίνεια, σεβασμό και πάθος επι 23 συναπτά έτη, έχω να δηλώσω: Από 1/1/21, μετά από διαγωνισμό στον οποίο πήρα μέρος αλλά δεν… κέρδισα(!), ο νέος νικητής υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε τη δουλιά του. Πέρασαν ήδη 15 μήνες και στην ΕΡΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ ένα ρεπορτάζ από Ρωσία!

Δε ξέρω από που η ΕΡΤ «έβγαζε» τον ανταποκριτή όταν από κάτω έδινε το όνομα του και εβαζε τη λέξη, ΜΟΣΧΑ. Ξέρω ότι δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα. Αυτό προβλημάτισε ακόμα και την ελληνική πρεσβεία, το ΥΠΕΞ… Η ΕΣΗΕΑ, αναδείχνει τώρα το θέμα, μετά από παρέμβαση, λέει, των εργαζομενων στην ΕΡΤ. Η ΕΣΗΕΑ έχει εδώ, στη Μόσχα, δυο μέλη της! Υπάρχει η ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία…

Δεν ήξερε νωρίτερα, δε ρώταγε; Κάποιοι ίσως «κακίσουν» τον εν λόγο ανταποκριτή, συνάδελφο! Τον οποίο αναζητούσαν-μάταια-υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες ερχόμενοι στη Ρωσία το 15μηνο διάστημα.Με τη διοίκηση της ΕΡΤ, όμως, τι θα γίνει; Ποιοι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση; Ποιος και με ποιο δικαίωμα εκθέτει το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα;»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί