«Βόμβα» από τον Τόνι Μπλερ! Επιβεβαιώνει όσα ξέραμε από τον Bill Gates (BINTEO)

Πλησιάζει το «σφράγισμα»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, ζήτησε την δημιουργία ψηφιακών ταυτοτήτων (Digital IDs), στο πνεύμα του εμβολίου που θέλει να φέρει ο Bill Gates.

Στόχος τους, σύμφωνα πάντα με τον Μπλερ, θα είναι η παρακολούθηση της «κατάστασης της νόσου», προκειμένου να ξεκινήσουν καθολικά τα ταξίδια.

Σήμερα, ο Μπλερ είναι επικεφαλής του «Ινστιτούτου Τόνι Μπλερ για την Παγκόσμια Αλλαγή – Tony Blair Institute for Global Change».

Όπως είπε στο παρακάτω βίντεο, οι ψηφιακές ταυτότητες αποτελούν μια «φυσική εξέλιξη του τρόπου, με βάση τον οποίο θα χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σε κάθε τομέα της καθημερινότητας. Αυτή η μεγάλη κρίση δίνει έναν πρόσθετο λόγο για αυτό».

«Μπορεί να είμαι λάθος, αλλά όταν είμαι σε θέση να δω, επί παραδείγματι, πώς εκκινείτε  ξανά τις επιχειρήσεις, πώς επιτρέπετε ξανά τα διεθνή ταξίδια…(τότε αναρωτιέμαι: )  Έχει εξεταστεί η πορεία της ασθένειας των ανθρώπων; Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής; Είχαν την ασθένεια; Έχουν την ασθένεια; Φρονώ πως άπαξ και αδυνατείτε να καταγράψετε ορισμένα από τα προαναφερθέντα δεδομένα, με τρόπο έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, τότε θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε φυσιολογικά πράγματα όπως η μαζική μεταφορά», δήλωσε ο Μπλερ.

Θυμίζουμε πως η «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως, έχει προτείνει ο Bill Gates (ΕΔΩ).

Τα λεγόμενα του Μπλερ τον επιβεβαιώνουν, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας πιστεύει, όπως είδαμε, πως η ψηφιακή ταυτότητα θα χρησιμοποιείται «σε κάθε τομέα της καθημερινότητας». Οι άνθρωποι θα «σφραγίζονται» προκειμένου να μπορούν να συναλλάσσονται χωρίς δεύτερες σκέψεις για υγειονομικά προβλήματα.

Θυμηθείτε τι έχει πει ο Gates:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί