Για την μέχρι τώρα πορεία της υγείας του μίλησε ο πρώτος ασθενής, που διαγνώστηκε με την μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στα Χανιά.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό πέταξε «ΒΟΜΒΑ» αρκετών μεγατόνων, καθώς είπε πως έμαθε από τα κανάλια πως έχει κολλήσει με όμικρον!
Ο ασθενής 0 της νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού είναι εμβολιασμένος και, για την ώρα, ασυμπτωματικός, ενώ ανακάλυψε ότι νοσεί, τέσσερις ημέρες μετά την άφιξή του στη χώρα και αφότου έβγαινε αρνητικός στα rapid test που έκανε καθημερινά.
«Το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια. Κανένας επίσημος οργανισμός δεν με ενημέρωσε. Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ταξίδευα από Νότια Αφρική για Ελλάδα, και μετά Αθήνα – Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και pcr τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός», ανέφερε ο ίδιος.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο… “ειρηνοποιός” Ερντογάν αυτοδιαψεύστηκε στην ίδια του την ομιλία
- Σαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχει χρόνος για κάθε ηγετίσκο της Ε.Ε. να «αλλάξει γνώμη» για τον Πούτιν
- Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Οι έμποροι ελπίζουν οι γιορτές να λειτουργήσουν «διορθωτικά»
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι πάνω από 130χιλ. Αμερικανούς
- Οι ΗΠΑ κατάσχουν δεξαμενόπλοιο της Βενεζουέλας, που καταγγέλλει «κλοπή», vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
- Μέχρι και ο Μασκ “τα έχασε”: Χορευτές – Ρομπότ συνόδευσαν Κινέζο τραγουδιστή! vid
- Ο σπουδαίος Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Ραφαήλ Παγώνη – Τι του ζήτησε να θυμάται! vid
- «Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» σε… κρυπτονομίσματα: Πού κάνουν την αρχή









