«ΒΟΜΒΑ» από ΗΠΑ: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα φέρει ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ! Εκεί θα μαντρώσουν τις μάζες των ανθρώπων

Όσα είπε ο Λιακόπουλος γίνονται ένα προς ένα…

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ γράφουν:

Η πανδημία Covid-19 παρουσίασε μια άνευ προηγουμένου συγχώνευση των συμφερόντων μεγάλων και ισχυρών εταιρειών με την εξουσία του κράτους.

Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πολιτικοί σε πολλές χώρες απέτυχαν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των πολιτών τους και να υποστηρίξουν τα δικά τους συντάγματα και τους καταστατικούς χάρτες δικαιωμάτων τους.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν μέτρα lockdown, εντολές εμβολίων, την καταστολή μιας ποικιλίας επιλογών πρώιμης θεραπείας, την λογοκρισία διαφορετικών απόψεων, την προπαγάνδα, την παρέμβαση στην ιδιωτική σφαίρα των ατόμων και την αναστολή διαφόρων μορφών ελευθερίας.

Όλες αυτές οι πολιτικές και τα μέτρα σχεδιάστηκαν κεντρικά από τους κοινωνικούς μηχανισμούς της πανδημίας.

Οι παγκοσμιοποιητές, που έχουν εμμονή με τον κοινωνικό έλεγχο, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την πανδημία για να αυξήσουν την αυταρχική τους εξουσία. Εξέχων ανάμεσά τους ήταν ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) (σ.σ. Αποτελεί και αυτός ΤΣΙΡΑΚΙ της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και του ενός ηγέτη που ετοιμάζεται).

Τον  Ιούνιο του 2020 , ο Klaus Schwab δήλωσε  ότι «η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να αναστοχαστούμε, να φανταστούμε εκ νέου και να επανεκκινήσουμε τον κόσμο μας». Σύμφωνα με τον ίδιο , «κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μέχρι την τεχνολογία, πρέπει να μεταμορφωθεί».

Δεν είναι μυστικό ότι το WEF έχει επικεντρωθεί στην επιτάχυνση της υλοποίησης του κεντρικού σχεδιασμού για ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Αυτό το σχέδιο για την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, γνωστή ως  Μεγάλη Επανεκκίνηση, ήταν ένα βασικό θέμα στην πρόσφατη ετήσια συνάντηση του WEF, η οποία πραγματοποιήθηκε  στις 22–26 Μαΐου στο Νταβός της Ελβετίας.

Δραστικές αλλαγές στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπως η  Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν συμβαίνουν αυθόρμητα. Μάλλον, σχεδιάζονται από παγκόσμιους φορείς χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών δισεκατομμυριούχων, πολιτικών, διασημοτήτων, προκατειλημμένων ακαδημαϊκών, πλούσιων φιλάνθρωπων και γραφειοκρατών διεθνών οργανισμών και ιδρυμάτων.

Αυτοί οι τύποι ανθρώπων υποστηρίζουν αυτού του είδους κοινωνικού μηχανισμού, επειδή θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν τον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου και των φυσικών πόρων και θα ενισχύσουν την ικανότητά τους να διαμορφώνουν την κοινωνία όπως τους αρμόζει.

Όπως και οι προκάτοχοί τους σε όλη την ιστορία, οι κοινωνικοί μηχανισμοί του WEF πιστεύουν ότι «δεν πρέπει να υπάρχει αυθόρμητη, μη καθοδηγούμενη δραστηριότητα, γιατί μπορεί να παράγει αποτελέσματα που δεν μπορούν να προβλεφθούν και για τα οποία το σχέδιο δεν έχει προνοήσει».

Με βάση την ατζέντα του WEF , η επιτυχής ολοκλήρωση του  τρέχοντος βιομηχανικού μετασχηματισμού  θα απαιτήσει επανασχεδιασμό και έλεγχο κάθε μικροσκοπικής πτυχής της ανθρώπινης ζωής και συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών σφαιρών των ατόμων, της οικονομίας, της πολιτικής και των κοινωνικών οργανώσεων, χωρίς την δυνατότητα εθελοντικής και αυθόρμητης συνεργασίας μεταξύ ατόμων με βάση την θέληση, τις αξίες, τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις τους.

Προειδοποιηθήκαμε σχεδόν πριν από δύο αιώνες ότι όταν αυτό το είδος τυραννικής εξουσίας επιτύχει, θα είναι «απασχολημένο με ένα πλήθος μικρών» καθηκόντων που θα διεισδύουν «στην ιδιωτική ζωή», θα κυβερνούν οικογένειες και θα υπαγορεύουν τις «πράξεις» και τα «γούστα των ατόμων». ”

Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους πιο γελοίους ελέγχους που πρότεινε το WEF περιελάμβαναν τον περιορισμό του πλυσίματος των τζιν σε όχι « περισσότερο από μία φορά το μήνα » και «πυτζάμες μία φορά την εβδομάδα».

Το WEF υποστηρίζει επίσης  τον μετασχηματισμό ολόκληρων συστημάτων παραγωγής τροφίμων ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να καταναλώνουν έντομα, υποστηρίζοντας ότι « η πρωτεΐνη εντόμων  έχει ιδιότητες υψηλής ποιότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης σε όλη την τροφική αλυσίδα, από ζωοτροφές για υδατοκαλλιέργεια έως συστατικά για συμπληρώματα διατροφής για ανθρώπους και κατοικίδια».

Η μεταρρύθμιση του συστήματος τροφίμων θα περιλαμβάνει επίσης την κατανάλωση «καλλιεργημένου κρέατος», τουτέστιν σε «προϊόν κρέατος που δημιουργείται από την καλλιέργεια ζωικών κυττάρων σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον».

Το WEF υποστηρίζει επίσης την εξάλειψη της «ιδιοκτησίας αυτοκινήτου».

Τελικά, η Μεγάλη Επανεκκίνηση στοχεύει να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου « δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι » μέχρι το  2030 , καθώς οι άνθρωποι  δεν θα έχουν ιδιωτική ιδιοκτησία  και  θα νοικιάζουν ό ,τι «χρειάζονται στη ζωή».

Το σενάριο του WEF θα μείωνε επίσης το αίσθημα ασφάλειας, το οποίο ενισχύεται από την κατοχή ιδιωτικής περιουσίας.

Μόλις ολοκληρωθεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση, τα άτομα αυτά (σ.σ. ένας παγκόσμιος ηγέτης που θα εμφανιστεί-παρουσιαστεί εν μέσω χάους ως σωτήρας) θα αναλάβουν πλήρως την λήψη αποφάσεων.

(…)

Εάν η κοινωνική πολιτική του WEF είναι επιτυχής, τότε, μέχρι το 2030, κάποιος δεν θα μπορεί να βασιστεί στον εαυτό του, στα μέλη της οικογένειας, στους συγγενείς, στους φίλους ή στην κοινότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υποστηρικτές κάθε απολυταρχικού καθεστώτος θέλουν παραδόσεις και έθιμα να διαφθαρούν, «αναμνήσεις να εξαλειφθούν, συνήθειες να καταστραφούν».

Με άλλα λόγια, θέλουν να σχεδιάσουν μια κοινωνική τάξη όπου η ελευθερία και η αυθόρμητη (σ.σ. όχι καθ’ υπόδειξην) αλληλοβοήθεια θα καταστούν παρωχημένες και όπου κάθε πολίτης του κόσμου θα είναι εξίσου ανίσχυρος, φτωχός και απομονωμένος, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να αντιταχθούν στην οργανωμένη δύναμη της παγκόσμιας διακυβέρνησης και να εξαρτώνται από τις κυβερνήσεις και τους συμμάχους τους για την επιβίωσή τους. Τελικά, τίποτα δεν θα προστατεύει πλέον τους πολίτες και οι πολίτες δεν θα προστατεύουν πλέον τον εαυτό τους.

Οι κοινωνικοί μηχανισμοί του WEF υποστηρίζουν ουσιαστικά ένα σύστημα, το οποίο θα επέτρεπε στους ισχυρούς να ασκήσουν την δύναμή τους ενώ θα υποτάξουν τους αδύναμους.

Κάνοντας αυτό, βασικά ζητούν από τον κόσμο να κινηθεί προς τα πίσω στην ανάπτυξη της ανθρώπινης ιστορίας προς την αποκατάσταση της φεουδαρχίας (σ.σ. ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και της δουλείας.

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί