• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ασταμάτητοι!!! Αλλάζει η μορφή οικογένειας στην Ελλάδα, ενώ ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ δίνει ακόμα περισσότερες ιδέες

Ασταμάτητοι!!! Αλλάζει η μορφή οικογένειας στην Ελλάδα, ενώ ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ δίνει ακόμα περισσότερες ιδέες

Αμφισβητείται η ίδια η επιστήμη της βιολογίας... Νέος κόσμος, νέα χώρα, νέα ήθη...

Όλοι οι υπάλληλοι της Νέας Υόρκης θα πρέπει να επιμορφώνονται με ένα εξαιρετικά προβλέψιμο βίντεο που… εξηγεί, σύμφωνα με το Russia Today, τις δημιουργικές αποχρώσεις της ταυτότητας φύλου, ως μέρος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ανάλογα σεμινάρια θα μπορούσε κάποιος να δει στα ελληνικά σχολεία, όπου η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και οι έμφυλες ταυτότητες έγιναν υποχρεωτικό μάθημα με κυβερνητική απόφαση, ενώ, όπως θα δούμε παρακάτω, αλλάζει η μορφή οικογένειας στην χώρα μας.

Το εκπαιδευτικό υλικό, που θα δείτε, αποτελεί μέρος μιας ηλεκτρονικής ενότητας εκπαίδευσης για την πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης που δημιουργήθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Υόρκης. Όλοι οι υπάλληλοι της πόλης υποχρεούνται από τον νόμο να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μάθημα.

Στο πλαίσιο δημιουργίας μίας ολοκαίνουριας κοινωνίας με ασαφείς όρους αυτοπροσδιορισμού, το βίντεο για το φύλο και εισάγει έννοιες όπως η ταυτότητα φύλου, το cisgender, το transgender και τι σημαίνει να είναι κάποιος «μη-δυαδικός», ενώ παρέχει ένα πλήθος σεναρίων και παραδειγμάτων για να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της πόλης σχετικά με τα θέματα του φύλου.

Αμφισβητείται η ίδια η επιστήμη της βιολογίας από την στιγμή της γέννησης ενός μωρού, με το βίντεο να σχολιάζει την στιγμή ανακοίνωσης του φύλου «Είναι αγόρι, είναι κορίτσι», πως δεν είναι τόσο απλό αλλά «περίπλοκο».

Στην ίδια κατεύθυνση αλλάζει η μορφή οικογένειας και στην Ελλάδα, καθώς δίνονται κίνητρα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς, να υιοθετήσουν δηλαδή παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στο twitter, τονίζει ότι «η αναδοχή βγάζει τα παιδιά από τα ιδρύματα, του δίνει μια οικογένεια, ένα καλύτερο μέλλον» και συμπληρώνει, «είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο».