Βλέπει την ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να έρχεται ο Malone: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φέρνει φασισμό στον πλανήτη, vid

Η αρχή έγινε με τον COVID και πλέον όλα συγχωνεύονται για να επιβιώσουν…

O Dr. Robert Malone, επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος και ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος ξεσπαθώνει όλο και περισσότερο κατά των διεθνιστικών σχεδιασμών που στόχο, εκ των πραγάτων, έχουν τους ανθρώπους,

Σε νέα του παρέμβαση αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια της πανδημίας, έχουμε δει Αμερικανούς ηγέτες, και ηγέτες από όλο τον κόσμο, που προέρχονται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να ρυμουλκούν την γραμμή covid με περισσότερο σθένος από οποιονδήποτε άλλο.

Υπάρχει ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Βenito Μussolini, σχετικά με την λογική των συμπράξεων  δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και την συγχώνευση μεταξύ μεγάλων ομάδων συμφερόντων, και του κράτους.

Έχει όρο για αυτό. Το ονομάζει φασισμό! Ο εμπνευστής του φασισμού, ρητά εκφράζει την ίδια  λογική με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Ότι πρέπει να υπάρξει συμμαχία, μια  εταιρική σχέση, μια συγχώνευση μεταξύ των συμφερόντων των εταιρειών και των συμφερόντων του κράτους και της παγκόσμιας κυβέρνησης (σ.σ. για να δημιουργηθεί μια μητρική υπερπολυεθνική εταιρεία, η οποία θα κυβερνά τον πλανήτη, όπως έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος).

Αυτό που επιχειρεί να προωθήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ο παγκόσμιος φασισμός».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί