Ένας από τους ανώτερους συμβούλους του Τζο Μπάιντεν καυχήθηκε τις προηγούμενες ημέρες για το πώς η αναγκαστική μετάβαση της κυβέρνησης στην πράσινη ενέργεια κάνει τους ανθρώπους που εργάζονται στην βιομηχανία ορυκτών καυσίμων να χάσουν τις δουλειές τους.
Συγκεκριμένα, η σύμβουλος του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζίνα ΜακΚάρθι, δήλωσε: «Έχουμε ευκαιρίες τώρα να μεταφερθούμε στην καθαρή ενέργεια με τρόπο που να αυξάνει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μόλις είχαμε μια πρόσφατη έκθεση που δείχνει πως η καθαρή ενέργεια κερδίζει. Τα ορυκτά καύσιμα χάνουν θέσεις εργασίας».
Η McCarthy αναφέρεται σε μια έκθεση του Υπουργείου Ενέργειας (DOE) που αποκαλύπτει ότι οι Αμερικανοί παραγωγοί πετρελαίου έχασαν περισσότερες από 31.000 θέσεις εργασίας πέρυσι, ενώ οι Αμερικανοί παραγωγοί άνθρακα έχασαν περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας.
Από την άλλη, η διεθνσίτρια καυχήθηκε ότι δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας στους τομείς της πράσινης ενέργειας, χωρίς να εξηγήσει ότι αυτοί οι τομείς πληρούν λιγότερο από το 20 τοις εκατό των ενεργειακών αναγκών της χώρας.
Δυστυχώς οι διεθνιστές καταστρέφουν τις οικονομίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών του δυτικού κόσμου!
Και είμαστε μόνο στην αρχή…
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κραν Μοντανά: Αγωνία για 15χρονη Ελληνίδα που αγνοείται
- Πούμα σκότωσε γυναίκα στο Κολοράντο: Η πρώτη θανατηφόρα επίθεση από το 1999
- Εκκαθάριση στα πανεπιστήμια: Διεγράφησαν πάνω από 308.000 “αιώνιοι” φοιτητές
- S&P Global: Επιταχύνθηκε η αύξηση των νέων παραγγελιών στον τομέα μεταποίησης τον Δεκέμβριο
- Οι Βραζιλιάνοι μαγνήτισαν 2 εκατομ. κόσμο φτιάχνοντας με drones τον Χριστό Λυτρωτή, vid
- Πυροτέχνημα όπως λέμε…”πυρηνική βόμβα” στην Ιαπωνία! Παγκόσμιο viral βίντεο
- Μητσοτάκης μαζί με Γεωργιάδη στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” την Πρωτοχρονιά- “Εγώ ήρθα έκπληξη…”
- Υεμένη: Ο κυβερνήτης της επαρχίας Χαντραμούτ ανακοίνωσε την έναρξη “ειρηνικής επιχείρησης”
- Χωρίς ζάχαρη για δύο εβδομάδες: Τα απίστευτα οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους!
- Κι όμως σε αυτό το κτίριο ζουν μέσα άνθρωποι, vid









