ΒΙΝΤΕΟ με γιατρούς προκαλεί παγκόσμιο «ΣΕΙΣΜΟ»! «Να γίνουμε πιο τρομακτικοί για να κάνουν τα εμβόλια»

ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ! Προβληματισμός και για την Ελλάδα... Μίλησαν για ανάγκη να διογκώσουν τους «πραγματικούς αριθμούς Covid»...

Μια καταγραφή τηλεδιάσκεψης Zoom που καταγράφηκε μεταξύ γιατρών και διευθυντή μάρκετινγκ στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Novant Heath New Hanover στις ΗΠΑ έχει κάνει τόσο κρότο που ακούστηκε μέχρι την Ελλάδα.

Αφορά συζήτηση για τον χειρισμό των κρουσμάτων COVID και την υπακοή των πολιτών στα μέτρα.

Η Δρ Mary Rudyk φαίνεται να λέει στην Διευθύντρια Μάρκετινγκ Carolyn Fisher ότι θέλει τα νοσοκομεία να γίνονται πιο «τρομακτικά για το κοινό» διογκώνοντας τον αριθμό των ασθενών με COVID, ώστε να μπορούν να λένε στα άτομα: «Αν δεν εμβολιαστείς, θα πεθάνεις».

Άραγε παρόμοιες συνομιλίες έχουν γίνει και σε ελληνικά νοσοκομεία ή επιτροπές «ειδικών»;;;

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο:

Το νοσοκομείο, έπειτα από κρούση δημοσιογράφων, απάντησε σχετικά με το βίντεο:

«Αυτή ήταν μια ειλικρινής συζήτηση μεταξύ ιατρών και επαγγελματιών επικοινωνίας σχετικά με το πώς μπορούμε να μεταφέρουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την σοβαρότητα αυτού που συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία μας και σε όλες τις κοινότητές μας. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα που μοιραζόμαστε δεν περιλαμβάνουν ασθενείς που παραμένουν στο νοσοκομείο για επιπλοκές COVID-19, παρόλο που δεν είναι πλέον θετικοί στον COVID-19, επομένως δεν παρέχει πλήρη εικόνα του συνολικού αντίκτυπου του COVID-19 στους ασθενείς μας και στα νοσοκομεία μας. Συνεχίζουμε να ανησυχούμε για την ποσότητα παραπληροφόρησης στις κοινότητές μας και προσπαθούμε με συνέπεια για περισσότερους τρόπους για να είμαστε διαφανείς και να λέμε όλη την ιστορία. Η συνεχιζόμενη αύξηση των νοσηλειών καθιστά προφανές ότι έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε για να γίνουμε πιο κατανοητοί στις κοινότητές μας με αυτά τα μηνύματα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί