ΒΙΝΤΕΟ ΦΙΑΣΚΟ: Άνδρας περιμένει 16 λεπτά για να φορτίσει ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙ και να οδηγήσει μόλις 18 χλμ για το σπίτι

Απλά δείτε...

Ένας ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος έμεινε κολλημένος στο κρύο φορτίζοντας το αυτοκίνητό του σε ένα σκοτεινό πάρκινγκ αφού συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο να έχει αρκετή ενέργεια για να επιστρέψει στο σπίτι.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, ο ιδιοκτήτης του Hyundai Ioniq 5 κατέγραψε την δοκιμασία του καθώς η οδήγηση μέχρι το σπίτι του θα χρειαζόταν 56 επιπλέον λεπτά, ενώ η μπαταρία του αυτοκινήτου του είχε αρκετή ενέργεια μόνο για 45 επιπλέον λεπτά οδήγησης.

Το βίντεο δείχνει ότι ο σταθμός φόρτισης EV μπορούσε να αποδώσει μέγιστη φόρτιση μόνο 85 kw/hr, πιθανότατα λόγω κρύας μπαταρίας και θερμοκρασιών 36 βαθμών.

«Θα έπρεπε να παίρνω περίπου 220 kw/hr αυτή την στιγμή, αλλά επειδή η μπαταρία μου είναι περίπου 55 degrees, παίρνω μόνο 77 kw/hr, επομένως δεν λαμβάνω τίποτα από αυτή τηn σούπερ γρήγορη φόρτιση που υποτίθεται ότι έχει το Hyundai Ioniq 5 », είπε ο άντρας.

Αφού περίμενε στο άδειο πάρκινγκ για 16 λεπτά, ο άντρας τελικά αποφασίζει ότι… χόρτασε και φεύγει, φτάνοντας στο σπίτι με 22% διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

scr

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί