«Βάλτε το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβόλιο …….»! Νέο ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

Τρίζει για τα καλά η θέση πολιτικών και τηλέ-ειδικών!

Λένε πως οι άνθρωποι χρειάζονται συνεχώς εμβόλια για να αντιμετωπίσουν έναν ιό, που γίνεται όλο και πιο ακίνδυνος, ενώ οι μεταλλάξεις τους, δεν αποκλείεται να ενδυναμώνονται από τους εμβολιασμένους.

Απορρίπτουν την φυσική ανοσία, η οποία σύμφωνα με έρευνες φέρεται να είναι ισχυρότερη αυτής των εμβολίων, και επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Κόσμος ακούει επιστήμονες να αντιδρούν και ξεσηκώνεται, με το σύνθημα βάλτε την «υποχρεωτικότητα στον κ.λο σας» να εξαπλώνεται σε Αμερική και Ευρώπη.

Ένας από τους επιστήμονες που έχουν βγει κατά των τηλέ-ειδικών, ο Σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τομέα Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Peter A McCullough, με έδρα στο Ντάλας του Τέξας, καταγγέλλει, όπως ισχυρίζεται, το παιχνίδι που παίζεται στο νέο βίντεο που θα δείτε και ξεσηκώνει κόσμο:

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ διαδηλωτές από όλον τον κόσμο, βλέποντας και αυτό το βίντεο, εξαπλώνουν παντού το σύνθημα «βάλτε το υποχρεωτικό εμβόλιο στον κ.λο σας»!

Από την Αμερική, στην Ευρώπη μέχρι και την μακρινή Αυστραλία! Η θέση των πολιτικών και των τηλέ-ειδικών «ΤΡΙΖΕΙ» και τότε οι διεθνιστές θα επανέλθουν με την τελική «λύση»! Θα την αποδεχθούν οι λαοί;;;

Δείτε τα βίντεο! Δεν χρειάζονται όλα μετάφραση! Ακούγεται παντού το ίδιο σύνθημα:

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

https://twitter.com/i/status/1466512756811591684

https://twitter.com/i/status/1465821633923489799

ΣΚΩΤΙΑ

ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί