«ΤΥΡΑΝΝΙΑ στις ΗΠΑ,  χειρότερη από το 1776»! Αμερικανός ιστορικός βάζει τα πράγματα στην ΘΕΣΗ τους, vid

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν σήμερα περισσότερη τυραννία από ό,τι κατά την επαναστατική περίοδο του 1776», σύμφωνα με τον συγγραφέα και ιστορικό Douglas MacKinnon. Σε μια συνέντευξη στο «Fox & Friends», ο MacKinnon προειδοποίησε την παρουσιάστρια Rachel Campos-Duffy ότι η αληθινή ιστορία της Αμερικής δεν διδάσκεται πλέον στα σχολεία και ότι η Αμερική καταπιέζεται από περισσότερη […]

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν σήμερα περισσότερη τυραννία από ό,τι κατά την επαναστατική περίοδο του 1776», σύμφωνα με τον συγγραφέα και ιστορικό Douglas MacKinnon.

Σε μια συνέντευξη στο «Fox & Friends», ο MacKinnon προειδοποίησε την παρουσιάστρια Rachel Campos-Duffy ότι η αληθινή ιστορία της Αμερικής δεν διδάσκεται πλέον στα σχολεία και ότι η Αμερική καταπιέζεται από περισσότερη τυραννία τώρα παρά την χρονιά που ιδρύθηκε λόγω της διεθνιστικής Αριστεράς.

«Όσο κακή κι αν ήταν η τυραννία το 1776 από πολλές απόψεις, είναι χειρότερη τώρα το 2022, επειδή η άκρα αριστερά δυστυχώς έχει αναλάβει τον έλεγχο των 5 μεγάλων ‘μεγάφωνων] του έθνους μας», είπε ο MacKinnon.

Θυμίζει άραγε όλο αυτό Ελλάδα;;;

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί