• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Τύφλα» να έχει η Κίνα!!! Ο Μπάιντεν ξεκινά αυτό που πολλοί φοβούνταν;;; vid

«Τύφλα» να έχει η Κίνα!!! Ο Μπάιντεν ξεκινά αυτό που πολλοί φοβούνταν;;; vid

Δηλώσεις που αν ισχύουν τότε ανοίγει θέμα και για την Ευρώπη…

Το 2009, κατά το πρώτο έτος της διακυβέρνησης Ομπάμα, στις ΗΠΑ είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα δημοσιεύματα για διαρροή «μυστικής λίστας» που φέρεται να έδειχνε πως δυνάμεις Ασφαλείας, που περιπολούσαν τον αυτοκινητόδρομο του Μιζούρι, είχαν λάβει εντολές να παρατηρούν δεξιούς αυτοκινητιστές ως ύποπτους «εγχώριας τρομοκρατίας».

Η εν λόγω ενέργεια ονομάστηκε «έκθεση MIAC» και φέρεται να προειδοποιούσε τους στρατιώτες να είναι υποψιασμένοι για οχήματα με αυτοκόλλητα του τότε Ρεπουμπλικανού βουλευτή, Ron Paul, ή της αμερικανικής σημαίας, στον προφυλακτήρα και αλλού, με αφορμή πολιτική εκστρατεία για τα δικαιώματα και την ελευθερία των πολιτών της Αμερικής, καθώς θα μπορούσαν να είναι πιθανοί εγχώριοι τρομοκράτες.

Σήμερα, το 2021, κατά το πρώτο έτος της διακυβέρνησης Μπάιντεν (πρώην αντιπρόεδρος του Ομπάμα), υπάρχουν φόβοι πως διαμορφώνεται μία νέα έκθεση MIAC, καθώς, όπως αφήνεται να εννοηθεί μέσα από δηλώσεις, το Βαθύ Κράτος στην Αμερική έχει βάλει στο στόχαστρο υποστηρικτές του Τραμπ μετά την πολιορκία της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, στην διάρκεια της οποίας, υπάρχουν καταγγελίες, πως είχαν εισχωρήσει και καμουφλαρισμένοι ANTIFA, προκειμένου να προκαλέσουν χάος και αυτό να χρεωθεί στους υποστηρικτές του πρώην Αμερικανού Προέδρου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι υποστηρικτές του επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, προβληματίζονται από δηλώσεις του πρώην διευθυντή της CIA, John Brennan, ο οποίος σε συνέντευξή του στο MSNBC, είπε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του Μπάιντεν «κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να αποκαλύψουν «εξέγερση» υπέρ του Τραμπ που υποτίθεται ότι προσελκύει «θρησκευτικούς εξτρεμιστές… νατιβιστές, ακόμη και φιλελεύθερους».

«Γνωρίζω –και ανυπομονώ να συμβεί αυτό- ότι τα μέλη της ομάδας του Μπάιντεν προσπαθούν να αποκαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό που μοιάζει πολύ με τα κινήματα εξέγερσης που έχουμε δει στο εξωτερικό. Σε διάφορα μέρη της χώρας φυτρώνουν και συνάπτουν μία ανίερη συμμαχία θρησκευτικοί εξτρεμιστές, ολοκληρωτιστές, φασίστες, φανατικοί, ρατσιστές, νατιβιστές, ακόμη και φιλελεύθεροι».

Σύμφωνα με τον Μπρέναν λοιπόν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προετοιμάζεται στο να «κυνηγήσει» όποιον δεν συμφωνεί με την διεθνιστική αριστερόστροφη θέωρηση των πραγμάτων.

Αυτό συνιστά μία τρομακτική εξέλιξη, αν εφαρμοστεί εν τοις πράγμασι, πόσο μάλλον όταν, κατά καιρούς, διεθνιστές έχουν ζητήσει την… «επανεκπαίδευση» υποστηρικτών του Τραμπ.

Θα δούμε «στρατόπεδα πολιτικής αναμόρφωσης», όπως υπάρχουν στην Κίνα;;; Δεν αποκλείεται μάλιστα τα ίδια να συμβούν και σε χώρες της Ευρώπης, όπου η Εθνική Δεξιά κερδίζει έδαφος, μιας και η πρόθεση Βρυξελλών και Ουάσινγκτον είναι η δημιουργία της ευρωατλαντικής ένωσης με συμφωνία πάνω σε κοινές πολιτικές πρακτικές.