«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ»! Δυστυχώς «σουρουπώνει»

Η ανάρτηση του Ο.Η.Ε. που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία...

Πόσο καιρό ακόμα θα επιτρέπουν την αλήθεια;;;

Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι ΧΟΑΞΑΔΕΣ, οι οποίοι, παρότι, συνήθως, άσχετοι αντικειμένου, δήθεν καταρρίπτουν ειδήσεις που δεν βολεύουν και πληρωμένα trolls ή άσχετοι τους αποθεώνουν στα σχόλια. Επίσης υπάρχει πάντα η ταμπέλα του γραφικού.

Τι θα γίνει όπως στο εγγύς μέλλον, καθώς η «συνταγή» αυτή δεν δείχνει να πετυχαίνει;;;

Τα Ηνωμένα Έθνη δείχνουν τον δρόμο και όπως ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «οι λέξεις μπορούν να είναι όπλα» και, άρα, εκείνος που τις εξαπολύει «τρομοκράτης».

«Οι λέξεις μπορούν να είναι όπλα. Η ρητορική μίσους στο διαδίκτυο μπορεί να οδηγήσει σε σκληρότητα και βία στην πραγματική ζωή. Λάβετε συμβουλές για το πώς μπορείτε να πείτε #NoToHate – Όχι στο μίσος”», έγραψε ο ΟΗΕ στο Twitter, βάζοντας λινκ προς μια σελίδα στον ιστότοπό του που συζητά το θέμα των λεγόμενων «εχθρικός λόγος».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο επικίνδυνο μήνυμα από αυτό. Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια να φοβηθεί το κοινό την ελευθερία του λόγου. Αυτό είναι αυταρχισμός», σχολιάζουν χρήστε στο διαδίκτυο, καθώς είναι προφανές πως με τον «εχθρικό λόγο», οι διεθνιστές του Ο.Η.Ε. εννοούν ό,τι διαταράσσει τον… «ήρεμο» δρόμο προς την παγκόσμια χούντα…

Ένα είναι το σίγουρο: Σουρουπώνει για την ελευθερία του λόγου…

photo Ο.Η.Ε.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί