ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Έτσι ΒΡΙΣΚΟΥΝ αν ποτίζεις την αυλή σου – «ΠΑΓΩΝΕΙ» τους πάντες το ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση

Πικρή δικαίωση Λιακόπουλου...

Πλαφόν στους θερμοστάτες στη δημόσια διοίκηση και κατάργηση της παροχής ζεστού νερού στα δημόσια κτίρια: η Γερμανία, που ανησυχεί για τις ελλείψεις φυσικού αερίου, ανακοίνωσε σήμερα σειρά μέτρων για την εξοικονόμηση ενέργειας, που συνοδεύονται από έκκληση προς τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις για να τα ακολουθήσουν (ΕΔΩ).

Όμως το πιο τρομακτικό έρχεται από την Βρετανία, όπου έχουν απαγορεύσει το πότισμα και μάλιστα ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ τους παραβάτες!!!

Όπως ίσως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, η Thames Water, η εταιρεία ύδρευσης που εξυπηρετεί πελάτες εντός και πέριξ της πρωτεύουσας της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στους πελάτες της την χρήση λάστιχου ποτίσματος από τις 24 Αυγούστου, επικαλούμενη την παρατεταμένη ξηρασία.

Η Βρετανία κήρυξε επισήμως σε κατάσταση ξηρασίας τμήματα της Αγγλίας την Παρασκευή, καθώς ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ξηρός που έχει γνωρίσει η περιοχή αυτή εδώ και σχεδόν 90 χρόνια, με θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου για πρώτη φορά.

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΞΗΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΣΙΔΙ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ!!!

ΗΡΘΑΝ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!

Δείτε στο βίντεο προς τα που οδηγείται η Ευρώπη!!! Στο 0.55 η τρομακτική εικόνα από την Βρετανία:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί