Τρομακτικές δηλώσεις στον «αέρα»: Μέτρα για να καμφθεί η αντίσταση κατά του εμβολιασμού, vid

Προσωρινό το χαλάρωμα, έπεται συνέχεια!

Παρότι οι πολίτες νόμισαν ότι πλέον επιστρέφουν σε μία «κανονικότητα», δίχως να προσέχουν το γεγονός πως η απαγόρευση κυκλοφορίας την νύχτα παραμένει, η κυβέρνηση είναι εδώ, προκειμένου να θυμίσει στους Έλληνες πως δεν υπάρχει «ελευθερία», απλά χαλάρωση της «αλυσίδας».

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο (μέχρι πρόσφατα) «εξαφανισμένος» Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξαν πως η «πανδημία δεν έχει τελειώσει», ενώ προανήγγειλαν πως θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, με τον πρωθυπουργό να διαμηνύει πως το κράτος θα είναι αυστηρό στην επιβολή του νόμου.

Την σκυτάλη σήμερα το πρωί πήραν οι «ειδικοί».

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, δήλωσε πως πρέπει να καμφθεί η αντίσταση όσων δεν θέλουν να εμβολιαστούν, χωρίς να εξηγήσει λεπτομερώς τον τρόπο.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το άνοιγμα ενέχει έναν μικρό κίνδυνο. Αν το αντιπαλέψουμε με περισσότερους εμβολιασμούς και αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας, δεν θα μας φέρει πισωγύρισμα.

«Είναι καιρός όλοι πλέον, η κοινωνία των πολιτών, οι τοπικές κοινωνίες, οι δήμοι, οι περιφέρειες να ξεκινήσουμε μία καινούρια εκστρατεία υπέρ της προσοχής και υπέρ των εμβολιασμών.

Ήδη σε άλλες χώρες γίνονται μελέτες στο γιατί υπάρχει αντίσταση στους εμβολιασμό και με ποια μέτρα και με ποιούς τρόπους μπορεί να παρέμβει η τοπική κοινωνία για να μειώσει αυτή την αντίσταση».

Δείτε από το 6.56:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί