Τρίβουν όλοι τα μάτια τους! Κομμουνιστική πρόταση από το ΔΝΤ, vid

Λίγοι το φαντάζονταν και όμως συμβαίνει!

Το ΔΝΤ αριστερίζει! Σε μία δήλωση, με την οποία θα συμφωνήσει ακόμα και τα ΚΚΕ, οι αξιωματούχοι του Ταμείου αναφέρουν πως «οι υψηλά αμειβόμενοι και οι εταιρείες που σημείωσαν ραγδαία ανάπτυξη κατά την διάρκεια της πανδημίας πρέπει να πληρώσουν επιπλέον φόρους, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε αυτούς που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα».

Με άλλα λόγια: Όχι να δοθούν κίνητρα, προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία στο σύνολό της, αλλά να φορολογηθούν παραπάνω όσοι έβγαλαν περισσότερα ή στάθηκαν καλύτερα, προκειμένου να επιδεινωθεί η κατάσταση όλων, κάτι που συνήθως αξιοποιεί μία ολιγαρχική ελίτ, προκειμένου να επιβάλλει τις πολιτικές της (βλ. Σοβιετική Ένωση).

Αυτό υποστηρίζει σε έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συντασσόμενο ουσιαστικά με σχετική πρόταση του διεθνιστή προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπαιντεν.

Μάλιστα, η σκέψη του Ταμείου είναι να επιβληθεί ένας παγκόσμιος ελάχιστος φόρος επί των εταιρειών:

«Ένας προσωρινός φόρος θα συμβάλει στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων, οι οποίες έχουν διογκωθεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση», τονίζει το Ταμείο στην εξαμηνιαία του έκθεση Fiscal Monitor.

Ισότητα προς τα κάτω!!! Όπως μόνο το el.gr μετέδωσε από την «καρδιά» της παγκόσμιας πληροφόρησης, έρχεται ο «καπιταλισμός των ενδιαφερομένων», όπως ονομάστηκε κεκαλυμμένα ο παγκόσμιος κουμμουνισμός που επιδιώκεται να εγκαθιδρυθεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί