«ΤΡΙΓΜΟΙ» στο Νταβός και «ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ» παραδοχή στα κανάλια: «Δεν παίρνονται στην Ελλάδα οι αποφάσεις», vid

Αναφορά για «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ«!Έρχονται μάλλον αλλαγές παντού, καθώς «μπούχτησε» ο παγκόσμιος ηγέτης...

Τριγμούς προκαλεί το αφιέρωμα στον αμφιλεγόμενο Σβαμπ και το WEF από τον Guardian, ενώ ακόμα και στα κανάλια στην Ελλάδα παραδέχθηκαν τον ρόλο του Νταβός!!!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα:

«Το μέλλον του Klaus Schwab –του κ. Davos για περισσότερο από μισό αιώνα– έχει γίνει σημείο συζήτησης στη φετινή συνάντηση αφού οι υπάλληλοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εξέφρασαν έντονη κριτική για την προεδρία του και την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Μια ομάδα σημερινών και πρώην μελών του προσωπικού του WEF που επικοινώνησε με τον Guardian είπε ότι ο 82χρονος Schwab ήταν κράτος εν κράτει και είχε περικυκλωθεί από «πουθενάδες» που δεν ήταν ικανοί να διευθύνουν την οργάνωση που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 (σ.σ. άχρηστα άτομα περιβάλλουν την διεθνιστική τάξη πραγμάτων και δυσκολεύουν την έλευση παγκοσμίου ηγέτη;;;).

(…)

 «Είμαστε μια ομάδα νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF. Θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο μας στην προώθηση της συζήτησης σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει αυτή η οργάνωση στον κόσμο».

Η ομάδα είπε ότι ήθελε να παραμείνει ανώνυμη. «Είμαστε διστακτικοί για να βγούμε μπροστά, καθώς ο Κλάους είναι πολύ καλά συνδεδεμένος και μπορεί να μας κάνει την ζωή πολύ δύσκολη ακόμα και αφού φύγουμε από το WEF».

Οι εικασίες για το μέλλον του Schwab εντάθηκαν αυτή την εβδομάδα μετά από ένα άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση Politico που ανέφερε ότι οι στρατηγικοί εταίροι του WEF –οι εταιρείες που χρηματοδοτούν την επιχείρηση των 390 εκατομμυρίων δολαρίων (315 εκατομμύρια £) ετησίως– ήταν δυσαρεστημένοι για την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Η ομάδα των μελών του προσωπικού του WEF είπε ότι είχαν δημοσιεύσει τις επικρίσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, αλλά εκείνες αφαιρέθηκαν μετά από αίτημα του WEF, κάτι που ο οργανισμός αρνείται.

Οι αναρτήσεις, που κοινοποιήθηκαν στον Guardian, ανέφεραν: «Δεν υπάρχει πολύ μέλλον για το WEF πέρα ​​από τον Κλάους, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ξεκάθαρος διάδοχος, αλλά και επειδή το διοικητικό του συμβούλιο είναι μια φωλιά οχιάς, την στιγμή που ο γέρος σκάει».

Ένας εκπρόσωπος του WEF είπε: «Το συμβούλιο των διαχειριστών αποφασίζει για τυχόν μελλοντικούς διορισμούς θεσμικής ηγεσίας. Το φόρουμ έχει μια ισχυρή δομή θεσμικής διακυβέρνησης για να διασφαλίσει την συνεχή ικανότητά του να υποστηρίζει πλήρως την αποστολή του».

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με αυτόν τον ρόλο.

 «Στους περισσότερους οργανισμούς η επόμενη γενιά κορυφαίων ηγεσιών είναι αμυδρά ορατή στα υψηλότερα επίπεδα διοίκησης, αλλά στο WEF ο Klaus έχει περικυκλωθεί με μια τέτοια ομάδα πουθενάδων στην κορυφή που είναι δύσκολο να δει κανείς πώς κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να ληφθεί στα σοβαρά».

Πολύ περίεργο άρθρο αυτό από τον Guardian;;; Ετοιμάζονται παρεμβάσεις στην δομή της παγκόσμιας κυβέρνησης;;; Θα παρουσιαστούν άλλα άτομα;;; Θα παρουσιαστεί ο ίδιος ο παγκόσμιος ηγέτης ως «σωτήρας» και εγγυητής της επόμενης μέρας;;;

Δείτε πάντως τα κανάλια να παραδέχονται πως οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στην Ελλάδα, αλλά αλλού! Για κάποιους φαινομενικά στο Ναβός. Για όσους διαβάζουν Λιακόπουλο όμως ξέρουν…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί