Τρανς σε παιδικό σταθμό κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μωρού

Σοκαριστικό...

Ένας 25χρονος άνδρας με ταυτότητα τρανς κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση μωρού ενώ εργαζόταν σε παιδικό σταθμό στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

«O/Η Μαρία Τσάιλντερς, 25 ετών, εργαζόταν στο Explore Learning Academy στην Paducah του Κεντάκι όταν η κακοποίηση φέρεται να συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο», αναφέρει το Reduxx . «Η αστυνομία ενεπλάκη τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αφού το Τμήμα Κοινοτικών Υπηρεσιών του Κεντάκι (DCBS) έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία από κάποιον που εργαζόταν εντός της ακαδημίας».

«Ένας αστυνομικός της Paducah και υπάλληλος του DCBS πήγαν στο Explore Learning Academy στις 8 Φεβρουαρίου και μίλησαν με έναν μάρτυρα που επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες της ανώνυμης αναφοράς. Η αστυνομία πήρε επίσης συνέντευξη από τον διευθυντή της Ακαδημίας, ο οποίος φαινόταν ότι είχε επίγνωση της συμπεριφοράς του/της Τσάιλντερς με το μωρό, αλλά του είχε δώσει μόνο επίπληξη, επειδή έκανε ανάρμοστα σχόλια προς το βρέφος», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο Τσίλντερς αρχικά αρνήθηκε ότι άλλαξε την πάνα του μωρού μετά από ανάκριση από την αστυνομία, αλλά τελικά το παραδέχθηκε.

Ο ύποπτος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού θύματος κάτω των 12 ετών και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην φυλακή της κομητείας McCracken, όπου το φύλο του έχει καταγραφεί ως αρσενικό.

photo intime

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί