Τρανς ακτιβίστρια προειδοποιεί να μην την εμποδίσουν να μπει σε γυναικείες τουαλέτες: «θα είναι το τελευταίο λάθος που έκανες ποτέ»

Μια τρανς ακτιβίστρια, με το όνομα Tara, προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην προσπαθήσουν να την εμποδίσουν να χρησιμοποιήσει γυναικείες τουαλέτες, λέγοντας ότι αν το κάνουν, «θα είναι το τελευταίο λάθος που έκανες ποτέ», σε video που ανήρτησε.

Το πλέον διαγραμμένο κλιπ της Tara κοινοποιήθηκε στους 2.400 ακολούθους της στο TikTok .

Η ακτιβίστρια που ξεκίνησε τη μετάβαση το 2017, προέτρεψε επίσης άλλα άτομα τρανς και LGBTQ να αγοράσουν όπλα για τη δική τους ασφάλεια.

«Α προσπαθήσετε να με εμποδίσετε να πάω στο γυναικείο μπάνιο, θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνετε». 

Η Tara πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση.

Οι δηλώσεις της καταγράφηκαν μετά τη δολοφονία έξι ανθρώπων στις 27 Μαρτίου από μια τρανς γυναίκα σε χριστιανικό σχολείο του Νάσβιλ  και πυροδότησε οργή στο διαδίκτυο.

Το βίντεο έκτοτε καταργήθηκε.

Η ακτιβίστρια απάντησε στη διαμάχη σε ένα από τα πολλά βίντεο, χλευάζοντας τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν με νοιάζει αν χάσω αυτόν τον λογαριασμό. Αναφέρετέ το ό,τι θέλετε… Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ γυναικείες τουαλέτες και γυναικεία αποδυτήρια», είπε.

Το βίντεο κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα που οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των ΗΠΑ ενέκριναν ομόφωνα ένα νομοσχέδιο που προστατεύει τα γυναικεία αθλήματα εμποδίζοντας τους βιολογικούς άνδρες να ανταγωνίζονται εναντίον τους.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί