Το πλοίο «σαλπάρει» με τους επιβάτες να έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού στη συντριπτική τους πλειοψηφία!!!
Ωστόσο, κάποιοι είδαν την έξοδο του πλοίου καθώς δεν είχαν βεβαιώσεις αρνητικών τεστ κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από την Δευτέρα για όλους τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες.
Η εικόνα είναι χαρακτηριστική: Όποιος δεν υπακούει ΔΕΝ θα ταξιδεύει και αργότερα ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετέχει, ίσως, στην κοινωνία, αν δεν δεχτεί κάποια ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως εμφυτεύσιμη.
Η εικόνα είναι χαρακτηριστική! Οι μη έχοντες rapid test, διώχνονται από το πλοίο, ενώ έχουν εισιτήρια, ενώ οι υπόλοιποι δείχνουν με το χέρι τους το green pass ή το rapid/μοριακό test αλλά προτάσσουν και το μέτωπο για να «θερμομετρηθούν»!
Πάει κάπου το μυαλό σας;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έφτασε στην Αθήνα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών τη νέα εβδομάδα
- Ο Κινέζος πρόεδρος αναλαμβάνει τον ρόλο του… ειρηνοποιού στην κορεατική χερσόνησο
- Χαμός με βεντέτα που ξέσπασε στην Κρήτη! Νεκροί, τραυματίες και μπαράζ πυροβολισμών
- Κυβέρνηση για ΕΛΤΑ: Το κάθε κατάστημα με ελάχιστη κίνηση κοστίζει έως 150.000 ευρώ/χρόνο στον φορολογούμενο
- ΕΛΑΣ: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια
- Το smartphone έγινε το νέο «πορτοφόλι» των Ελλήνων! Πληρώνουν τα πάντα «ανέπαφα»
- Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τρένο να συγκρούεται με φορτηγό σε διάβαση στην Ολλανδία!
- Παρέμβαση Σαμαρά για το μαζικό κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ
- Πηγές ΝΔ: Ξετυλίγεται το “πράσινο” κουβάρι του ΟΠΕΚΕΠΕ









