Δεν σταματούν τον φριχτό διαχωρισμό των ανθρώπων στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως όλα έχουν τελειώσει με τον κορωνοϊό!
Ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και τηλέ-ειδικός, Γκίκας Μαγιορκίνης, ανέφερε πως οι εμβολιασμένοι θα χαίρονται όλο και περισσότερο την ζωή τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ανεμβολίαστοι θα ζουν συνεχώς με περιορισμούς.
Φυσικά όπου ανεμβολίαστος βλέπε και όσοι έκαναν τις δύο δόσεις των εμβολίων αλλά δεν θέλουν να κάνουν τρίτη ή και τέταρτη!
Όσοι δεν θέλουν να βάλουν ακόμα περισσότερο ή καθόλου σκεύασμα με΄σα τους θα βρίσκονται αντιμέτωποι με εκβιαστικά μέτρα.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης
- Μ. Συρεγγέλα: Θωρακισμένη και κατοχυρωμένη η χώρα – Οι συμφωνίες είναι διακρατικές και «όλα είναι στο φως»
- Γερμανία: Απεργία στο αεροδρόμιο Βερολίνου – Βρανδεμβούργου – Δεν πραγματοποιείται καμία πτήση
- 30 χρονη γυναίκα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ότι γεννήθηκε σε άλλη οικογένεια από λάθος στην εξωσωματική γονιμοποίηση









