Γεμάτος…παράπονο πως το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και η ακρίβεια έστρεψαν το βλέμμα των μίντια και του απλού πολίτη εκτός πανδημίας ήταν στη σημερινή του παρέμβαση στο Mega, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Προφανώς ενοχλημένος από τον Πούτιν, οι ενέργειες του οποίου εξοβέλισαν από τα “παράθυρα” των καναλιών τους κορωνοειδικούς, ο καθηγητής Πνευμονολογίας τόνισε τα εξής:
«Τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι εξαιτίας του πολέμου, υπήρξε η ακρίβεια, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν εκεί.
Αυτό σε συνδυασμό με την άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, δόθηκε το λάθος σήμα στους συμπολίτες μας ότι η πανδημία τελείωσε.
Σε μεγάλα ποσοστά στη χώρα έχουμε το υποστέλεχος της όμικρον, την όμικρον 2, και έξαρση κρουσμάτων. Δε νομίω ότι θα πάμε σε κλασικό 5ο κύμα, για πολλούς λόγους, αρχικά λόγω αύξησης θερμοκρασίας, και ταυτόχρονα στη χώρα αποκτούμε ανοσία πληθυσμιακή αλλα όχι με τον ιδανικό τρόπο. Δεν πείθουμε τους ανθρώπους να πάμε να εμβολιαστούν».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η 4η δόση του κορωνοεμβολίου θα γίνει σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας:
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λούντβιχ φαν Μπετόβεν: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο κορυφαίος συνθέτης που δεν συμβιβάστηκε ποτέ
- «Ανατολική Ασπίδα»: Θέλουν να φέρουν λαίλαπα σε ανατολικοευρωπαϊκά εδάφη;
- Στην πλατεία Κοτζιά η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Δήμου Αθηναίων
- Ο οδικός χάρτης για την ενίσχυση του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων
- Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν στον Ισημερινό – Ποιός ο λόγος
- Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το ΑΣΣ Ελλάδας-Τουρκίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
- Ρωσικά κεφάλαια: Ρωσικό δικαστήριο θα πραγματοποιήσει ακροαματική συνεδρίαση για την αγωγή της κεντρικής τράπεζας εναντίον του Euroclear
- Εντός ημερών ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους
- Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Παππάς – Αναφορές για άγριο επεισόδιο με δημοσιογράφο
- Η Κίνα πήρε θέση για την κρίση στη Βενεζουέλα: «Το Πεκίνο αντιτίθεται στον μονομερή εκφοβισμό χωρών»









