Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό επιτέθηκε σε «ανεξάρτητες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης», κάνοντας λόγο για «συνωμοσιολόγους που υπονομεύουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».
Ο Τριντό ανακοίνωσε τη νομοθεσία του που είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό για την…«προστασία» των Καναδών από τη λεγόμενη διαδικτυακή βλάβη, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τετάρτη, ο Τριντό είπε ότι το «νομοσχέδιο για τις ζημιές στο διαδίκτυο εστιάζει στην προστασία των παιδιών».
Τυχαίο είναι άραγε που όλα τα χουντομέτρα που παίρνουν οι διεθνιστές είναι για το υποτιθέμενο…«καλό» των παιδιών;;; Σε κάθε χώρα χρησιμοποιούν το ίδιο επιχείρημα!
«Τα παιδιά είναι ευάλωτα στο διαδίκτυο στο μίσος, στη βία, στο bullying, στο να βλέπουν και να επηρεάζονται από τρομερά πράγματα στο διαδίκτυο».
Ο ίδιος επιτέθηκε ανοικτά κατά εκείνων που αποκάλεσε «συνωμοσιολόγους», κάτι που «όλως τυχαίως» είχε κάνει προ μερικών ημερών ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Γκεμπρεγέσους Τέντρος.
Ξαφνικά αυτοί τους φταίνε, δηλαδή όποιος έχει αντίθετη άποψη και βρίσκει μέσο να την εκφράσει!
Για εκείνους αυτοί είναι (οι “συνωμοσιολόγοι δηλαδή) που πρέπει να σωπάσουν μια για πάντα!
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο