Του ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ θα γίνει! Ο Πιερρακάκης το ανακοίνωσε! Για άλλη μία φορά ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΣ ο covid!

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα λοιπόν!

Την ώρα που «ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» έχει γίνει της…μόδας ελέω covid να προτάσσεις το κινητό σου τηλέφωνο, το «έξυπνο» ρολόι σου ή έστω ένα κομμάτι χαρτί προκειμένου να στο σκανάρουν, η κυβέρνηση φέρνει στη ζωή του Έλληνα το «έξυπνο πορτοφόλι».

Ουσιαστικά πρόκειται για τη συσκευή (π.χ. smartphone) στην οποία θα είναι καταχωρημένα σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα επίσημα έγγραφα κάθε Έλληνα πολίτη, μεταξύ άλλων και η ταυτότητά του.

Πρόκειται για μία καινοτομία, η οποία έχει ακούγεται στη θεωρία τα τελευταία χρόνια συχνά πυκνά, ΩΣΤΟΣΟ σήμερα δύο πολύ σημαντικοί λόγοι δείχνουν ότι στη χώρα μας οι πιθανότητες να «περπατήσει» το εγχείρημα του «έξυπνου πορτοφολιού» είναι τεράστιες:

.

  • O covid εκπαίδευσε τον κάθε ένα και την κάθε μία να επιδεικνύει σχεδόν παντού ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως είναι ο εμβολιασμός του, σκανάροντας το κινητό του/της τηλέφωνο
  • Έχουμε μία κυβέρνηση η οποία δείχνει να είναι ικανή και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ να έχει το ελεύθερο να εφαρμόσει όλα όσα οι προκάτοχοί της δεν τολμούσαν καν να φανταστούν στο πεδίο του καταναγκασμού και του ελέγχου

.

Με οδηγό επομένως τα παραπάνω δεδομένα, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ανακοίνωσε σήμερα τα εξής, αναφερόμενος στην αξιοποίηση του wallet στα κινητά μας τηλέφωνα, κάτι που έχει γίνει ευρέως γνωστό ήδη με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης:

«Η ταυτοποίηση, η ταυτότητά μας ουσιαστικά, θα πρέπει να περάσει στα κινητά μας τηλέφωνα. Αυτό συμβαίνει ήδη για τα πιο πολλά, ακόμα και για τη μεταφορά χρημάτων. Και συμβαίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι συνέβαινε στην κατάσταση που προσπαθούμε σήμερα να υπερβούμε, της υπερβολικής γραφειοκρατίας και της διαρκούς χρήσης πιστοποιητικών στο χαρτί.

Το πρώτο τρίμηνο του 2022 όλα τα παιδιά θα αποκτήσουν ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας, ενώ τον Ιανουάριο, ξεκινάμε τη χορήγηση 656.500 ψηφιακών υπογραφών σε επαγγελματίες, λογιστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, δημοσίους υπαλλήλους, σε πολίτες που θα το ζητήσουν».

Ο κανόνας του «όλα σε ένα=νοικοκυρεμένα» πρόκειται να εισβάλει για τα καλά στην καθημερινότητα του ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ πνευματικά Έλληνα, που μαζί με τις πολλαπλές δόσεις των εμβολίων και την φρενίτιδα του κορωνοϊού θα έχει ανάγκη από άμεσες και ΕΥΚΟΛΕΣ λύσεις!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί