«Του διαβόλου τα πράγματα»! Έδειξαν το επόμενο βήμα «που θα σκανάρει τους πάντες και τα πάντα», vid

Στην ελληνική τηλεόραση...

Μόλις μερικές ώρες μένουν από την κυκλοφορία του νέου καινοτόμου τηλεφώνου με το όνομα Ai pin της εταιρείας Humane που γυρνά σελίδα σε αυτό που ξέρουμε ως κινητό τηλέφωνο (ΕΔΩ), καθώς πλέον σιγά-σιγά τα πάντα θα γίνονται με το σώμα!!!

Σε τηλεοπτικό κανάλι παρουσίασαν τα «κινητά τσέπης, τα οποία σκανάρουν τους πάντες και τα πάντα στο όνομα της ασφάλειας», όπως ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ!

«Όλα αυτά που βλέπετε εδώ πέρα του διαβόλου τα πράγματα έχουν ζητήματα με τα προσωπικά δεδομένα», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής με χιουμοριστική διάθεση και συνέχισε «τι είναι αυτά που έρχονται τα τηλέφωνα τσέπης, που θα σε σκανάρουν, θα μαθαίνουν τα πάντα για έναν άνθρωπο, για το φορολογικό του μητρώο, για το οικογενειακό της προφίλ, για το αν έχει κάποια αστυνομική κλήση»

«Είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας. Θα μας δώσει την δυνατότητα, αυτά που έχει ένα κινητό τηλέφωνο, να τα έχουμε στο χέρι μας, στον ώμο μας κτλ.», είναι η απάντηση που πήρε!

«Όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στον κινητό μας και όλες οι λειτουργίες θα γίνονται με την ΠΑΛΑΜΗ του χεριού μας»!

«Δεν θα μπαίνει κάποιο τσιπάκι με τα δεδομένα;;;», αναρωτήθηκε η δεύτερη δημοσιογράφος και είπε πως «θα υπάρχει ένα περικάρπιο, το οποίο θα αντικατροπτρίζεται στην παλάμη του χεριού μας»!

Η τεχνολογία προχωρά και μένει να φανεί μέχρι πού θα φτάσει.

Και όπως έχει γράψει ο Λιακόπουλος: «Τα microchip “παλιάς κοπής”, αποτελούν παρωχημένη τεχνολογία. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι, εδώ και πολλά χρόνια για να εμφυτεύσει κανείς “κάτι” σε ένα άτομο και να κάνει με αυτό πολλά πράγματα, χωρίς αυτό το κάτι να είναι το παμπάλαιο microchip, το verychip, ή ψηφιακός άγγελος όπως λεγόταν και που παρουσιάστηκε πριν από 20 περίπου χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί