Τώρα ποιός είναι «ψεκασμένος»;;; Δείτε την Ελληνίδα Μαλλιωτάκη να ρεζιλεύει τους «ειδικούς» του COVID (video)

Το «έλα να δεις» στις ΗΠΑ

Κατά την διάρκεια μιας επίλεκτης υποεπιτροπής της Βουλής για την προέλευση της πανδημίας του κορωνοϊού, η εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών (GOP) Νικόλ Μαλλιωτάκη της Νέας Υόρκης ρώτησε ένα ζευγάρι επιστημόνων, ζητώντας να μάθουν γιατί άλλαξαν ξαφνικά τις θέσεις τους και ενώ είχαν πει ότι η διαρροή του ιού από εργαστήριο ήταν πιθανή, μετά το χαρακτήριζαν «θεωρία συνωμοσίας» λίγες μέρες αφότου ο Anthony Fauci έστειλε email και στους δύο.

Ειδικότερα, η ελληνικής καταγωγής Μαλλιωτάκη ρώτησε τους Kristian Andersen και Robert Garry γιατί το έγγραφό τους για την «εγγύτερη προέλευση» του COVID-19 από τον Μάρτιο του 2020 απέρριψε την διαρροή του ιού από εργαστήριο, όταν λίγες μέρες πριν και οι δύο είχαν πει ότι ο ιός είχε αφύσικη προέλευση.

Απευθυνόμενη στον Άντερσεν, η εκπρόσωπος του GOP σημείωσε: «Εσείς και ο Garry εκφράσατε ανησυχίες για την γενετική σύνθεση του ιού λίγες μέρες πριν από την έκδοση του αρχικού προσχεδίου αυτού του εγγράφου», προσθέτοντας «Ο Dr Fauci σας έστειλε email, αφού του είχατε εκφράσει ανησυχίες σε ένα τηλεφώνημα ότι ο COVID ήταν κατασκευασμένος. Μέσα σε λίγες μέρες κάτι άλλαξε… Τι συνέβη μέσα σε αυτό το τριήμερο;;;», ρώτησε η Μαλλιωτάκη, στην οποία ο Γκάρι απάντησε «υπήρχαν κάποια νέα δεδομένα».

«Είστε και οι δύο θεωρητικοί συνωμοσίας;», πίεσε η Μαλλιωτάκη τον Άντερσεν, προσθέτοντας «κατηγορήσατε όλους όσοι πίστευαν ότι υπήρχε διαρροή εργαστηρίου ως θεωρητικούς συνωμοσίας», ενώ είπατε το ίδιο!!!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα ένα βίντεο από την υποεπιτροπή του Κογκρέσου, με τον Άντερσεν, ο οποίος άλλαξε την αρχική άποψη ότι ο κορωνοιός ήταν «πειραγμένος» κάτω από πίεση και ενδεχομένως χρηματική επιβράβευση από τον Φάουτσι!

Τώρα ποιοί είναι ψεκασμένοι;;;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί