Τώρα άρχισαν να «πλακώνονται» live δημοσιογράφοι και “ειδικοί”! ΧΑΜΟΣ στον «αέρα» με Παγώνη και Χασαπόπουλο – BINTEO

«Αρπάχτηκαν» στο στούντιο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ματίνα Παγώνη.

Αφορμή στάθηκε η περιπέτεια που είχε μια 41χρονη στην Κοζάνη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγων της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, από όπου την παρέπεμψαν ξανά σε άλλο νοσοκομείο!!!

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στις ευθύνες των γιατρών και τις παθογένειες του ήδη διαλυμένου (και λόγω covid) συστήματος υγείας.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξεμάνη:

«Επιτέλους! Μόλις βρείτε ένα θέμα, αμέσως εναντίον των γιατρών», δήλωσε με τον παρουσιαστή να της απαντά έξαλλος πως «ελάτε τώρα κυρία Παγώνη! Αν πέθαινε αυτή η γυναίκα τι θα γινόταν; Μα την πέταξε έξω από το νοσοκομείο».

«Αυτή τη στιγμή δεν φταίνε όλοι οι γιατροί της Κοζάνης και των Γρεβενών που 2 χρόνια τώρα έχουν δώσει μάχη κατά της covid», δήλωσε σε έντονο ύφος η κα Παγώνη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μην δίνει συνέχεια ψελίζοντας ένα ειρωνικό «ναι, ναι ,ναι…».

Το απόσπασμα έχει τη σημασία του, καθώς σε αυτά τα 2 χρόνια της κορωνοφρενίτιδας δημοσιογράφοι και μία «κάστα» τηλε-ειδικών ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν είχαν «σφαχτεί» στον «αέρα».

Τι συμβαίνει;

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί